Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Q-Telecom στην έκθεση Comdex 2003

Ο νέος τηλεπικοινωνιακός φορέας Q-Telecom, μέλος του ομίλου της Info-Quest, συμμετέχει στην έκθεση Comdex 2003, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Η  Q-Telecom στην έκθεση Comdex 2003
H Q-Telecom, επιχειρηματική μονάδα της Info-Quest, συμμετέχει στην έκθεση Comdex 2003, από την Πέμπτη 13 έως την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2003, με το περίπτερο D20.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο ολοκληρωμένο τηλεπικοινωνιακό φορέα Q-Telecom και να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, τόσο στην κινητή τηλεφωνία (με το πρόθεμα 699) όσο και στη σταθερή τηλεφωνία (μέσω του τετραψήφιου κωδικού επιλογής φορέα 1765), τα οποία χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό της ποιότητας και των χαμηλών τιμών.

H Q-Telecom, μετά από έξι μήνες λειτουργίας της, είχε φθάσει στο τέλος Δεκεμβρίου στις 99.742 συνδέσεις και είχε αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο διανομής με περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης, πετυχαίνοντας έτσι τον πρώτο στόχο της.

Tέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι χαρακτηριστικό σημείο διαφοροποίησης της Q-Telecom στην ελληνική αγορά της κινητής τηλεφωνίας είναι η κατάργηση των παγίων μηνιαίων τελών, η χρέωση ανά δευτερόλεπτο, η απουσία ελάχιστης χρονικής δέσμευσης των πελατών της, όπως και η δυνατότητα επιλογής αριθμού. Παράλληλα, στη σταθερή τηλεφωνία η Q, αναπτύσσοντας δίκτυο και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι, και οι ώρες λειτουργίας είναι 11.00 – 21.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v