Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Visa της Εθνικής Τράπεζας αποκτά συλλεκτική αξία

Η Εθνική Τράπεζα, αξιοποιώντας το δικαίωμα χρήσης των Ολυμπιακών σημάτων που έχει η Visa International ως Διεθνής Χορηγός των Αγώνων από το 1986, παρουσιάζει τα νέα πλαστικά δελτία των κλασικών καρτών Visa που φέρουν το χορηγικό σήμα VISA - ΑΘΗΝΑ 2004.

H Visa της Εθνικής Τράπεζας αποκτά συλλεκτική αξία
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, αξιοποιώντας το δικαίωμα χρήσης των Ολυμπιακών σημάτων που έχει η Visa International ως Διεθνής Χορηγός των Αγώνων από το 1986, παρουσιάζει τα νέα πλαστικά δελτία των κλασικών καρτών Visa που φέρουν το χορηγικό σήμα VISA - ΑΘΗΝΑ 2004.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες -πολυσήμαντη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού- επιστρέφουν τον Αύγουστο του 2004 στη χώρα όπου γεννήθηκαν πριν από 2.500 περίπου χρόνια, στην πόλη όπου αναβίωσαν το 1896, και σίγουρα θα αποτελέσουν για τη χώρα μας ένα ξεχωριστό γεγονός.

Εδώ και λίγες ημέρες και έως το τέλος των Αγώνων η Εθνική Τράπεζα εκδίδει πλαστικά δελτία της Visa με το χορηγικό σήμα VISA-ΑΘΗΝΑ 2004. Οι κάτοχοι αυτής της κάρτας Visa, που θα αντικαταστήσει σταδιακά την κλασική Visa της Εθνικής Τράπεζας σε όλες τις ανανεώσεις και τις νέες εκδόσεις των εν λόγω καρτών, θα απολαμβάνουν πλήθος προνομίων.

Συγκεκριμένα, θα απολαμβάνουν μια διεθνή κάρτα με πολλά πλεονεκτήματα, όπως: υψηλά όρια συναλλαγών, προνομιακό επιτόκιο, συναλλαγές με άτοκες δόσεις, ένα πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα ταξιδιωτικής βοήθειας που τους καλύπτει σε οποιοδήποτε απρόοπτο μπορεί να συμβεί στα ταξίδια τους, καθώς και δυνατότητα συμμετοχής σε προωθητικές ενέργειες με μοναδικά δώρα!

Οι κάτοχοι της Visa της Εθνικής Τράπεζας θα μπορούν πλέον με υπερηφάνεια να επιδεικνύουν ένα ξεχωριστό πλαστικό δελτίο σε κάθε συναλλαγή τους. Ένα δελτίο με ιδιαίτερη συλλεκτική αξία!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v