Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χορηγός ημερίδας η Q-Telecom

Χορηγός στην ημερίδα με τίτλο Τηλεπικοινωνίες 2003-2006 είναι η Q-Telecom, το δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Info - Quest, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2003.

Χορηγός ημερίδας η Q-Telecom
Την ημερίδα με τίτλο Τηλεπικοινωνίες 2003 – 2006 υποστηρίζει η Q-Telecom, το δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Info-Quest και που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2003.

Σημειώνεται ότι την ημερίδα διοργανώνουν η Knowsys A.E. και το περιοδικό ”Executive Know-Ηow”.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα αναπτυχθούν δύο θεματικές ενότητες που σχετίζονται με τις προοπτικές νέων επενδύσεων και υπηρεσιών που προκύπτουν από την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών και το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Στο πρώτο μέρος θα συμμετέχει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Info-Quest, κ. Θεόδωρος Φέσσας παρουσιάζοντας το παράδειγμα της Q-Telecom, που αποτελεί τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου Quest.

Τέλος, σημειώνεται πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Silk Room του πολυχώρου Αθηναϊς (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός) και θα διαρκέσει από τις 9:30-13.30. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην πολιτική της Q-Telecom να συμμετέχει ενεργά στις συναντήσεις του χώρου των τηλεπικοινωνιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v