Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nέο προϊόν για το τομέα υγείας από την Exodus

Ενα νέο πληροφοριακό σύστημα, το iCare, το οποίο δίνει τη δυνατότητα διαρκούς ροής στατιστικών πληροφοριών και εξασφαλίζει σύγχρονη και ορθολογική λειτουργία κάθε φορέα υγείας, ολοκλήρωσε πρόσφατα η Exodus.

Nέο προϊόν για το τομέα υγείας από την Exodus
Η Exodus ολοκλήρωσε το iCare, ένα νέο, αξιόπιστο και ευέλικτο πληροφοριακό σύστημα που εξασφαλίζει σύγχρονη και ορθολογική λειτουργία σε κάθε φορέα υγείας.



Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία εξαιρετικά πρωτοποριακή λύση που απευθύνεται σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, περιφερειακά ιατρεία, πολυϊατρεία, ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα, προσωπικούς ιατρούς κ.α., και επιτρέπει τη σφαιρική παρακολούθηση περιστατικών φροντίδας υγείας για την παροχή υπηρεσιών περίθαλψης και πρόληψης (διαγνωστικές εξετάσεις).

Πυρήνα του icare αποτελεί η διαχείριση περιστατικών, δηλαδή ο συσχετισμός πολλαπλών ενεργειών για την παροχή διαγνωστικών υπηρεσιών, επίτευξη θεραπείας ή πρόληψης.

Στόχος του icare είναι η ενοποιημένη πρόσβαση των επαγγελματιών υγείας σε ιατρικές πληροφορίες με τη συγκέντρωση πληροφοριών και λειτουργιών από ετερογενή συστήματα. Παράλληλα, ο σχεδιασμός του παρέχει τη δυνατότητα διαρκούς ροής στατιστικών πληροφοριών προς τη διοίκηση, για τη βελτίωση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων, που αφορούν στη γενικότερη λειτουργία του φορέα παροχής ιατρικών ή συναφών υπηρεσιών.

Επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ότι το κυριότερο πλεονέκτημα του icare είναι o χειρισμός με την απαραίτητη ”λεπτότητα” των καθημερινών λειτουργιών ενός φορέα υγείας, ελέγχοντας όλα τα στάδια, από την παραγωγικότητα του προσωπικού έως την ποιότητα φροντίδας που λαμβάνει ο ασθενής. Επιπλέον, το ιατρικό και μη προσωπικό έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα δεδομένα και να τα μετατρέπει άμεσα σε ωφέλιμη πληροφορία για τη σωστή περίθαλψη του ασθενούς.

Τέλος, σημειώνεται ότι η λειτουργία και η φιλοσοφία του icare βασίζεται στο υπάρχον σύστημα διαχείρισης περιστατικών, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση του και δεν απαιτεί αναθεώρηση της καθημερινής πρακτικής.

Η Exodus προσφέρει ”λύσεις” ηλεκτρονικού επιχειρείν, όπως: Διαδικτυακές εφαρμογές, συστήματα επικοινωνίας και πληροφόρησης για το εσωτερικό του οργανισμού ή για το δίκτυο συνεργατών, συστήματα εκπαίδευσης μέσω υπολογιστή, συστήματα ανάλυσης και αξιοποίησης πληροφοριών, συστήματα υποστήριξης εισπράξεων και Εταιρικές ή θεματικές παρουσιάσεις σε CD ROMS - Infopoints. Το πελατολόγιο της EXODUS περιλαμβάνει δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπως: Τράπεζα Πειραιώς, Boutari, BP, Γενική Γραμματεία Ολυμπιακών Αγώνων κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v