Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ουδέν νεότερο σχόλιο από Κόκκαλη για τη δίωξη

”Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο”, δήλωσε σήμερα ο Σ. Κόκκαλης αναφορικά με τις εισαγγελικές διώξεις εναντίον του, προσθέτοντας ότι ”θα μιλήσουμε εν καιρώ”. Από την πλευρά τους οι πρόεδροι του ΣΕΒ τόνισαν ότι η δικαιοσύνη ”πρέπει απερίσπαστη να ολοκληρώσει το έργο της”.

Ουδέν νεότερο σχόλιο από Κόκκαλη για τη δίωξη
Επίσκεψη στην Intracom πραγματοποίησαν σήμερα, ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής του ΣΕΒ, Λ. Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΒ, Ο. Κυριακόπουλος.

Ο κ. Κόκκαλης, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τα δύο μέλη του ΣΕΒ, τα οποία θα συμμετάσχουν στο Δ.Σ. του Athens Information Technology, ενώ ερωτηθείς για το θέμα της δικαιοσύνης, είπε χαρακτηριστικά ”δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο”. Για το θέμα της δικαιοσύνης πρόσθεσε ότι θα μιλήσουμε εν καιρώ.

Από την πλευρά του ο κ. Αντωνακόπουλος δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα των διώξεων κατά του προέδρου της Intracom, Σ. Κόκκαλη, ενώ αναφερόμενος στη δημιουργία του εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών, Athens Information Technology, δήλωσε, ότι ”ευχαριστούμε για τη μοναδική αυτή επένδυση, η οποία είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα”.

Αντίστοιχα, ο κ. Κυριακόπουλος δήλωσε, ότι ”στο πανεπιστήμιο αυτό θα σπουδάζουν 150 μηχανικοί με όλα τα έξοδα πληρωμένα, πράγμα που είναι ευεργετικό για την ανάπτυξη του τόπου”.

Στη συνέχεια, ο κ. Κυριακόπουλος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις που δημιούργησε η Intracom, ενώ ερωτηθείς για τη δίωξη, είπε: ”Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Η δικαιοσύνη πρέπει απερίσπαστη να ολοκληρώσει το έργο της και αυτό νομίζουμε ότι κάνει”.

Τέλος, ο κ. Κυριακόπουλος αναφέρθηκε στην έλλειψη βοήθειας από πλευράς κράτους στους επιχειρηματίες και ότι γίνονται πολύ αργά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς επικρατούν ακόμα παλιές αντιλήψεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v