Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη ΣΕΒ στην Intracom

Οι κ. Αντωνακόπουλος και Κυριακόπουλος του ΣΕΒ θα επισκεφτούν αύριο την Ιntracom, με σκοπό να συζητήσουν με τα στελέχη αλλά και να παρακολουθήσουν την πρώτη συνεδρίαση του δ.σ του Athens Information Technology.

Επίσκεψη ΣΕΒ στην Intracom
Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων κ. Λ. Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Β, κ. Ο. Κυριακόπουλος θα επισκεφθούν αύριο Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου την Intracom.

Σκοπός της επίσκεψης, όπως ανακοίνωσε η Intracom, είναι να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας και να γνωρίσουν από κοντά τις δραστηριότητές της. Στη διάρκεια της επίσκεψης θα συναντηθούν και θα συζητήσουν με ανώτερα στελέχη της Intracom.

Οι κ. Αντωνακόπουλος και Κυριακόπουλος θα παρακολουθήσουν την πρώτη επίσημη συνεδρίαση του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Athens Information Technology, του οποίου είναι μέλη.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Ιntracom ίδρυσε Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, το ”Athens Information Technology”, το οποίο θα παρέχει προγράμματα σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου και θα διενεργεί επιστημονική έρευνα στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής και των Ολοκληρωμένων Συστημάτων. Ήδη το ΑΙΤ, που θα δεχτεί του πρώτους του μεταπτυχιακούς φοιτητές τον Σεπτέμβριο του 2002, κατέγραψε μία σημαντική διεθνή επιτυχία, υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας με το πλέον διακεκριμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο Carnegie Mellon University.

Το Πρόγραμμα της επίσκεψης θα έχει ως εξής:

* 10.30 Άφιξη και υποδοχή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Β5 κτιρίου

* 10.45 Παρουσίαση των δραστηριοτήτων της INTRACOM

* 11.30 Περιήγηση στις εγκαταστάσεις των εργοστασίων καθώς και των εργαστηρίων Έρευνας & Ανάπτυξης

* 12.30 Α’ Επίσημο Διοικητικό Συμβούλιο του ATHENS INFORMATION TECHNOLOGY

* 13.15 Αναχώρηση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v