Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΣΥΚ: Δικτυακές λύσεις για την κεφαλαιαγορά

Δικτυακές λύσεις και υπηρεσίες στο χώρο της κεφαλαιαγοράς θα παρουσιάσει η εταιρία ΑΣΥΚ την Παρασκευή 12/12/2002 στο πλαίσιο της Cisco Expo 2002, η οποία θα διεξαχθεί 12-13 Δεκεμβρίου 2002 στην Αθήνα.

ΑΣΥΚ: Δικτυακές λύσεις για την κεφαλαιαγορά
Δικτυακές λύσεις και υπηρεσίες στο χώρο της κεφαλαιαγοράς θα παρουσιάσει η εταιρία ΑΣΥΚ ττην Παρασκευή 12/12/2002 στο πλαίσιο της Cisco Expo 2002, η οποία θα διεξαχθεί 12-13 Δεκεμβρίου 2002 στην Αθήνα.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι ομιλητές θα αναφερθούν στις βασικές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης για λύσεις και υπηρεσίες ”ηλεκτρονικού επιχειρείν” (e-business), ανεξάρτητα από τον επιχειρηματικό χώρο που αυτή δραστηριοποιείται.

Επίσης, θα γίνει εκτενής αναφορά σε τεχνολογίες, υπηρεσίες και επιχειρησιακές λύσεις της ΑΣΥΚ για την κάλυψη τέτοιων αναγκών στο χώρο της Κεφαλαιαγοράς. Θα παρουσιαστούν επιλεγμένα case studies από σημαντικά έργα που έχει υλοποιήσει η ΑΣΥΚ, όπως:

* To σύστημα ΕΡΜΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών και οι Υπηρεσίες Ψηφιακής Πιστοποίησης (PKI/CA Services) της ΑΣΥΚ: Λύσεις και υπηρεσίες ασφαλούς ηλεκτρονικής επικοινωνίας μέσω του Internet με τη χρήση τεχνολογιών ”έξυπνων καρτών” (Smart Cards), ”ψηφιακών πιστοποιητικών” (Digital Certificates) και ”ηλεκτρονικών υπογραφών” (Electronic/Digital Signatures).

* Η Δικτυακή Υποδομή ATHEXnet του Χρηματιστηρίου Αθηνών: Λύσεις και υπηρεσίες ολοκληρωμένης Τεχνικής Διαχείρισης και Λειτουργίας Κρίσιμων Πληροφοριακών Υποδομών.

* Η οικογένεια προϊόντων και υπηρεσιών MarketSuite της ΑΣΥΚ: Λύσεις και υπηρεσίες αυτοματοποίησης και υποστήριξης της επιχειρησιακής λειτουργίας Εταιριών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (ΕΠΕΥ), σε αγορές Μετοχών και Παραγώγων.

Στο χώρο της έκθεσης Cisco Expo 2002, στο περίπτερο της Cisco Systems Hellas, στελέχη της ΑΣΥΚ θα πραγματοποιούν επίδειξη (on-line), η οποία θα περιλαμβάνει σύνδεση απομακρυσμένου χρήστη στο σύστημα ΕΡΜΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών (XA), με τη χρήση τεχνολογιών-υπηρεσιών Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (Virtual Private Network - VPN), έξυπνων καρτών (Smart Cards) και Ψηφιακών Πιστοποιητικών Ηλεκτρονικής Υπογραφής (Public Key Infrastructure – PKI, Certification Authority – CA, Digital Certificates, Digital Signatures).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v