Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Εκπτωση 50% στις κλήσεις τις εορτές

Εκπτωση 50% προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της η Q-Telecom από τις 8 Δεκεμβρίου 2002 έως τις 8 Ιανουαρίου 2003. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κλήσεις κινητής τηλεφωνίας και τα γραπτά μηνύματα SMS και για συνδρομητές με συμβόλαιο και για χρήστες καρτοκινητής.

Q-Telecom: Εκπτωση 50% στις κλήσεις τις εορτές
Εκπτωση 50% προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της η Q-Telecom από τις 8 Δεκεμβρίου 2002 έως τις 8 Ιανουαρίου 2003 αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας την περίοδο των γιορτών. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κλήσεις κινητής τηλεφωνίας και τα γραπτά μηνύματα SMS.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρία, η προσφορά ισχύει στην καρτοκινητή (QCard1) και στις συνδέσεις με συμβόλαιο (Q1), τόσο για τους υφιστάμενους όσο και για τους νέους πελάτες.

Αναλυτικότερα οι χρεώσεις, χωρίς ΦΠΑ, για όλες τις εθνικές κλήσεις μειώνονται σε 0,0032 ευρώ ανά δευτερόλεπτο, για τις διεθνείς κλήσεις στη Ζώνη 1 (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Αλβανία, ΗΠΑ κλπ) μειώνονται σε 0,0052 ευρώ ανά δευτερόλεπτο και για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων μειώνονται στο χαμηλότερο επίπεδο της αγοράς 0,036 ευρώ το κάθε SMS.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εταιρία, ισχύουν τα πλεονεκτήματα που παρέχει η Q-Telecom:

* Χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε όλες τις κλήσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο.

* Κατάργηση των παγίων τελών.

* Κόστος κλήσης που μειώνεται ανάλογα με τη διάρκεια κλήσης (όσο μεγαλύτερη η διάρκεια κλήσης τόσο μικρότερη η χρέωση).

* Δυνατότητα προνομιακών χρεώσεων σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα Q μέσω της υπηρεσίας Q-Family.

* 24 ώρη εξυπηρέτηση πελατών, 365 μέρες το χρόνο στο 211-9993000

* Φθηνότερα γραπτά μηνύματα σε όλη την αγορά, από το πρώτο μήνυμα.

* Πανελλαδική κάλυψη δικτύου και διαθεσιμότητα των προϊόντων της .

Διευκρινίζεται ότι, οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στις υπηρεσίες περιεχομένου myQ, στις γενικές υπηρεσίες και στις χρεώσεις διεθνούς περιαγωγής.

Επίσης, η Q-Telecom ανακοίνωσε ότι, μετά το τέλος των εορτών θα προσφέρει νέες ανταγωνιστικές χρεώσεις στην κινητή τηλεφωνία, πιστή στην πολιτική της για παροχή υψηλής ποιότητας τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε ελκυστικές τιμές,

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v