Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέες εφαρμογές προστασίας δεδομένων

H Info-Quest, ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας Εκδοσης 9 του BrightStor ARCserve Backup για Windows της Computer Associates (CA) για την προστασία δεδομένων. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση και αποτελεί εργαλείο για την κατανεμημένη εργασία.

Info-Quest: Νέες εφαρμογές προστασίας  δεδομένων
H Info-Quest, ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας Εκδοσης 9 του BrightStor ARCserve Backup για Windows της Computer Associates (CA) για την προστασία δεδομένων.

Σύμφωνα με την εταιρία, η Εκδοση 9 θέτει νέα standards στο χώρο της αυτοματοποιημένης προστασίας δεδομένων σε ένα απαιτητικό περιβάλλον κατανεμημένης εργασίας προσφέροντας υψηλή απόδοση σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέγιστη αξιοπιστία ανάκτησης και αποθήκευσης, ενώ απλοποιεί περαιτέρω την πολιτική αδειοδότησης σε δικτυακό περιβάλλον (licensing).

Η Info-Quest, με εφόδια την υψηλή τεχνογνωσία και την εξειδίκευση, έχει αναπτύξει, σύμφωνα με ανακοίνωση της, μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, αποτελώντας σήμερα τη μοναδική εταιρία στην Ελλάδα, με δυνατότητα σχεδίασης και υποστήριξης λύσεων, που αξιοποιούν συνδυαστικά τα διάφορα προϊόντα της CA, με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής επιχείρησης στους τομείς Storage, Security & Development.

Το BrightStor ARCserve Backup Version 9 που προσφέρει η Info-Quest δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από ένα πλήθος λύσεων προσαρμοσμένων στις δικές τους απαιτήσεις.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας επισημαίνεται ότι, η δυνατότητα υλοποίησης μίας αξιόπιστης εφαρμογής ανάκτησης και αποθήκευσης δεδομένων σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Windows, NetWare, Linux, Unix) καθιστά το νέο προϊόν ως την πλέον ιδανική λύση.

Η Εκδοση 9 είναι πιστοποιημένη από τη Microsoft και παρέχει ευκολότερη διαχείριση και ανάπτυξη σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

To BrightStor ARCserve Backup V9 ακολουθεί τη φιλοσοφία της Computer Associates για ”Διαχείριση της Αποθήκευσης Δεδομένων χωρίς όρια”, παρέχοντας απλότητα και ευκολία στην εγκατάσταση και τη διαχείριση χωρίς την ανάγκη αύξησης προσωπικού υποστήριξης.

Ενδεικτικό της ευκολίας χρήσης του πακέτου, σύμφωνα με την εταιρία, αποτελεί ένα test κατά το οποίο ποσοστό άνω του 80% των ανειδίκευτων χρηστών έφερε σε πέρας το πρώτο backup μόλις είκοσι λεπτά από τη στιγμή που αυτοί άνοιξαν τη συσκευασία του προϊόντος.

Η νέα έκδοση του BrightStor ARCserve Backup, καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της Computer Associates, διατίθενται από την Info-Quest, το μοναδικό στην Ελλάδα συνεργάτη της Computer Associates.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v