Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Ενημέρωση για τα ΠΕΠ του Γ΄ ΚΠΣ

Ενημερωτική εκδήλωση για τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης διοργάνωσε η Alpha Bank σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς.

Alpha Bank: Ενημέρωση για τα ΠΕΠ του Γ΄ ΚΠΣ
Η Alpha Bank σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς, διοργάνωσαν εκδήλωση για τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2002 στην αίθουσα του ΕΒΕΠ, όπου Στελέχη της Alpha Bank παρουσίασαν τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, που αφορούν μικρομεσαίες μεταποιητικές και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα

για τις επιχειρήσεις αυτές.

Χαρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γεώργιος Κασιμάτης και ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ευάγγελος Τσίτουρας. Ακολούθησαν ομιλίες του κ. Ιωάννη Γαλανόπουλου, Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων της Alpha Bank και του κ. Γεωργίου Γεροντούκου, Υποδιευθυντή Διευθύνσεως Πίστεως της Alpha Bank.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Καλαφάτης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v