Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Extra 5 και Super 3 από τον ΟΠΑΠ

Δύο νέα παιχνίδια, το Extra 5 και το Super 3, παρουσίασε ο ΟΠΑΠ. Το Extra 5 προσφέρει σε κάθε τυχερό της πρώτης κατηγορίας έως και τα 50.000 ευρώ, ενώ με το Super 3 ο παίκτης μπορεί να κερδίσει μέχρι και 600 φορές το ποσό που στοιχημάτισε.

Extra 5 και Super 3 από τον ΟΠΑΠ
Δύο νέα παιχνίδια, το Extra 5 και το Super 3, παρουσίασε ο ΟΠΑΠ στον πολυχώρο Αθηναΐς παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργου Λιάνη και της Διοίκησης του ΟΠΑΠ.

Το Extra 5 είναι ένα νέο μοντέρνο αριθμολαχείο που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να διεκδικούν κάθε μέρα προκαθορισμένα κέρδη, τα οποία φθάνουν για κάθε τυχερό της πρώτης κατηγορίας έως και τα 50.000 ευρώ.

Στόχος του παιχνιδιού, σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΟΠΑΠ, είναι η σωστή πρόβλεψη των πέντε αριθμών που θα κληρώνονται καθημερινά από ένα πλήθος 35 αριθμών.

Το Super 3 είναι ένα εύκολο παιχνίδι νέας γενιάς, το οποίο δίνει κάθε μέρα στον παίκτη τουλάχιστον δύο ευκαιρίες και τέσσερις διαφορετικούς τύπους παιχνιδιού για να παίξει και να κερδίσει μέχρι και 600 φορές το ποσό που θα στοιχηματίσει.

Στόχος του παιχνιδιού, σύμφωνα με την παρουσίαση του ΟΠΑΠ, είναι η σωστή πρόβλεψη όλων ή μέρους των ψηφίων του τριψήφιου αριθμού που κληρώνεται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Οι τυχεροί αριθμοί θα παράγονται από ηλεκτρονική κληρωτίδα, η οποία έχει κατσκευαστεί από το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Πάτρας και η αξιοπιστία του έχει πιστοποιηθεί από τα Πανεπιστήμια Columbia και Connecticut των Η.Π.Α.

Η παρουσίαση των νέων παιχνιδιών, την οποία συντόνισε η Σύμβουλος Επικοινωνίας του ΟΠΑΠ κ. Ειρήνη Εγγλεζάκη, πραγματοποιήθηκε με ένα πρωτοποριακό τρόπο προσφέροντας στους παρευρισκομένους ένα διαδραστικό θέαμα βασισμένο στη νέα τηλεοπτική καμπάνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v