Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από Info-Quest

Το IP Office της Avaya είναι η ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει η Info-Quest για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες επιζητούν περισσότερες δυνατότητες από αυτές που προσφέρει ένα κλασικό τηλεφωνικό κέντρο.

Λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από Info-Quest
Το IP Office της Avaya είναι η ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει η Info-Quest για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες επιζητούν περισσότερες δυνατότητες από αυτές που προσφέρει ένα κλασικό τηλεφωνικό κέντρο.

Ουσιαστικά το IP Office της Avaya είναι ένα ”office-in-a-box” συνδυάζοντας ένα σύστημα από δύο έως και 180 σταθμών φωνητικής κλήσης.

Με βάση το IP Office της Avaya μία εταιρία διασφαλίζει την επένδυσή της αφού μπορεί να στήσει εύκολα και απλά από ένα κέντρο για φωνητικές κλήσεις μέχρι και ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης επικοινωνίας με τους πελάτες - customer relationship management.

Το πακέτο του IP Office συμπληρώνεται με το IP Office Manager, το κατάλληλο λογισμικό σε περιβάλλον MS Windows για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και απλότητα στη χρήση.

Η scalable αρχιτεκτονική του IP Office είναι ιδανική για προσθήκες και επεκτάσεις έτσι ώστε ένα απλό τηλεφωνικό κέντρο IP να εξελιχθεί σε κέντρο με ένα πλήθος χρήσιμων εργαλείων για πιο αποτελεσματικό management και αυξημένη παραγωγικότητα σε μία μικρή ή και μικρομεσαία επιχείρηση.

Eπισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ότι το IP Office αποτελεί την ιδανική λύση για μια αγορά σαν την Ελληνική, στην οποία δραστηριοποιούνται κυρίως επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Σημειώνεται, ότι λειτουργεί σαν αναλογικό, ψηφιακό, αμιγώς IP κέντρο επικοινωνίας, ή σαν συνδυασμός των παραπάνω, αποτελώντας την πρώτη επιλογή, τόσο για τις επιχειρήσεις που θέλουν άμεσα να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών, όσο και για εκείνες που θέλουν να αποκτήσουν, σε πρώτη φάση, ένα σύγχρονο κέντρο επικοινωνίας, έχοντας τη δυνατότητα να ενσωματώσουν στο σύστημά τους, όποτε το επιθυμούν, περαιτέρω δυνατότητες και λειτουργίες.

Η ολοκληρωμένη αυτή λύση, έχει σχεδιαστεί μετά από ενδελεχή μελέτη των εξειδικευμένων αναγκών και της δυναμικής της αγοράς των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι ιδιαίτερα οικονομικό και προσιτό, πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και στην παραμετροποίηση και απλό στη διαχείριση, χωρίς να απαιτεί από την επιχείρηση μεγάλη επένδυση σε χρήματα, τεχνογνωσία και δυναμικό υποστήριξης, αλλά και συγχρόνως χωρίς να υπολείπεται σε τίποτα έναντι των αντίστοιχων λύσεων που απευθύνονται σε μεγάλες επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις.

Το IP Office προσφέρει όλες τις εφαρμογές των ενοποιημένων δικτύων, όπως ενοποιημένη διαχείριση μηνυμάτων, υπηρεσίες contact center και IP τηλεφωνία. Ταυτόχρονα είναι LAN HUB/SWITCH, Router, Internet Access Server, Remote Access Server και Firewall.

Η λύση του contact center έχει σχεδιαστεί αρχικά για την υποστήριξη δικτύου έως 100 χρηστών και 50 agents του contact center, αλλά μπορεί να επεκταθεί και να υποστηρίξει έως 180 χρήστες και 75 agents. Τέλος, υποστηρίζει επικοινωνία μέσω πολλαπλών καναλιών συμπεριλαμβανομένων αναλογικών, ψηφιακών και IP τηλεφώνων, fax, e-mail και web καναλιών, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα υποστήριξης ενσύρματων και ασύρματων τηλεφώνων και ασφαλούς απομακρυσμένης εργασίας.

Το IP Office διατίθεται και υποστηρίζεται στην Ελληνική αγορά από την Info-Quest και το πανελλαδικό δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v