Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της Lamda στην έκθεση Mapic των Καννών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ομίλου Lamda Development στην έκθεση Mapic στις Κάννες. Στο περίπτερο της οι επισκέπτες συμμετείχαν σε εικονική ξενάγηση στο ”Χωριό Τύπου” των Ολυμπιακών Αγώνων και στο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετοχή της Lamda στην έκθεση Mapic των Καννών
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ομίλου Lamda Development στη διεθνή έκθεση των επαγγελματιών στον τομέα του retail real estate Mapic, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2002 στο Palais des Festivals στις Κάνες.

Ο όμιλος εταιριών της Lamda Development, που δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής του Lamda Estate Development στη διαχείριση έργων (Project Management), τη διαχείριση κατασκευής (Construction Management), την ανάπτυξη έργων (Project Development) και την παροχή συναφών υπηρεσιών, συμμετείχε στην έκθεση για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lamda Development, η οποία ήταν η μοναδική ελληνική εκπροσώπηση, το περίπτερο της φιλοξένησε πολλούς επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα εικονικής ξενάγησης στις μακέτες των δύο σπουδαιότερων έργων που αναπτύσσει την παρούσα χρονική περίοδο ο όμιλος.

Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο προβλήθηκαν το ”Χωριό Τύπου” των Ολυμπιακών Αγώνων στο Μαρούσι και το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται, όπως τονίζει η εταιρία, για δύο μεγάλα ιδιωτικά έργα που αποτελούν πρότυπα σχεδίασης και κατασκευής σύμφωνα με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ”Χωριό Τύπου” των Ολυμπιακών Αγώνων στο Μαρούσι, που θα αποτελέσει κέντρο φιλοξενίας πολλών δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι το πιο σημαντικό ιδιωτικό έργο ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα και αφορά στην ανάπλαση και ανάπτυξη συνολικής έκτασης 250 στρεμμάτων.

Το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Πυλαίας αποτελεί το πρώτο έργο του είδους του στην Ελλάδα, καθώς προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό εμπορικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Το Κέντρο, που συνδυάζει εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με εγκαταστάσεις αγορών και κάθε είδους ψυχαγωγίας, αναπτύσσεται σε μια έκταση 250 στρεμμάτων στα Νοτιανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρία, κατά τη διάρκεια της Mapic, τα στελέχη της Lamda Development πραγματοποίησαν προσωπικές συναντήσεις με επενδυτές από την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική με αντικείμενο την προοπτική συνεργασίας για την ανάπτυξη νέων έργων και την εκμετάλλευση όσων βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι, η 8η διεθνής έκθεση Mapic (”Marché International de l’ Implantation Commerciale et de la Distribution) ήταν και φέτος το σημαντικότερο ραντεβού των επαγγελματιών του χώρου του retail real estate και είχε πάνω από 6.000 συμμετέχοντες από 70 χώρες.

Η Mapic ιδρύθηκε το 1995 για να συμπληρώσει την ετήσια έκθεση MIPIM (”Marché International des Professionnels de l’ Immobilier”) που αφορά στον ευρύτερο χώρο του real estate και πραγματοποιείται στις Κάνες κάθε Μάρτιο από το 1990.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v