Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Exodus: Διάκριση για το site της Τράπεζας Πειραιώς

Την πρώτη θέση στην έρευνα ”Evaluate FTSE 20 2002” κατέλαβε το site που δημιούργησε η Exodus για την Τράπεζα Πειραιώς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το site έχει πλούσιο και ενημερωμένο υλικό και είναι εύχρηστο, ώστε να διευκολύνεται η πλοήγηση των επισκεπτών.

Exodus: Διάκριση για το site της Τράπεζας Πειραιώς
Την πρώτη θέση στην έρευνα ”Evaluate FTSE 20 2002” κατέλαβε το site που δημιούργησε η Exodus για την Τράπεζα Πειραιώς.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου έως την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2002 από την εταιρία interactive marketing yellownetroad, έδωσε στο δικτυακό τόπο www.pireusgroup.gr την υψηλότερη βαθμολογία 78,31%.

Στην ”Evaluate FTSE 20 2002” που πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο evaluate, η οποία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικών Συστημάτων του London School of Economics, εξετάσθηκε η ποιότητα 20 δικτυακών τόπων των εταιριών που ανήκουν στο δείκτη FTSE 20 του Χ.Α.Α..

Σκοπός της έρευνας ήταν να μελετηθεί η ποιότητα αυτών των δικτυακών τόπων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και για τη διεξαγωγή της χρησιμοποιήθηκαν μια σειρά κριτηρίων τα οποία ομαδοποιήθηκαν σε 6 άξονες, όπως: πληροφόρηση, διαφήμιση και προώθηση, ηλεκτρονικές συναλλαγές, επικοινωνία, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και ευκολία χρήσης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι δικτυακοί τόποι των εταιριών που καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις, αφενός χαρακτηρίζονται από πλούσιο και ενημερωμένο υλικό το οποίο απευθύνεται σε όλες τις πιθανές ομάδες κοινού και αφετέρου είναι εύχρηστοι και δομημένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να διευκολύνεται η πλοήγηση των επισκεπτών.

Παράλληλα, διαθέτουν κάποιου είδους ηλεκτρονική συναλλαγή - όπως e-banking - και μια καλή και δομημένη δυνατότητα επικοινωνίας με τους χρήστες τους.

Σε ανακοίνωση της Exodus επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναδεικνύει την εταιρία πρωτοπόρο στο κερδοφόρο ηλεκτρονικό επιχειρείν, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αποτελεσματικότητά της ως παροχέα ολοκληρωμένων λύσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v