Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάθεση του συστήματος ATVIEW από την ACE-Hellas

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα, του ολοκληρωμένου συστήματος ATVIEW, που αφορά στη διαχείρηση και παρακολούθηση έργων από τεχνικές εταιρίες, ανακοίνωσε η ACE-Hellas, μέλος του ομίλου Quest.

Διάθεση του  συστήματος ATVIEW από την ACE-Hellas
To ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης έργων, ATVIEW, της ομώνυμης εταιρίας, που ηγείται παγκοσμίως στον τομέα εφαρμογών διαχείρισης έργων, παρουσίασε η ACE-Hellas, μέλος του ομίλου Quest, σε στελέχη μεγάλων κατασκευαστικών και μελετητικών εταιριών.

Oπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το ATVIEW γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και στην Αμερική αφού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων τεχνικών εταιριών και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την ACE-Hellas προκειμένου να διατεθούν οι εφαρμογές του συστήματος και στην ελληνική αγορά.

Το σύστημα καλύπτει τις ανάγκες των τεχνικών εταιριών για διαχείριση, παρακολούθηση και οργάνωση των διαδικασιών ελέγχου των έργων τους και είναι μία από τις εφαρμογές που εισάγουν τη διαχείριση της πληροφορίας (Information Management) στις επιχειρήσεις, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην κερδοφορία τους.

Ουσιαστικά, με το ATVIEW τα στελέχη των τεχνικών εταιριών έχουν τη δυνατότητα να ελαχιστοποιούν το ”κόστος αποτυχίας” ενός έργου, περιορίζοντας έτσι τις δαπανηρές ή μη παραγωγικές εργασίες και μειώνοντας παράλληλα το χρόνο υλοποίησης του έργου. Το ATVIEW λειτουργεί σε πολυγλωσσικό περιβάλλον συμπεριλαμβάνοντας και την ελληνική γλώσσα.

Οι λειτουργίες του εξασφαλίζουν μεταξύ άλλων:

* Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και άμεση γνώση των δραστηριοτήτων κάθε στιγμή.

* Κεντρική και πλήρης πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία.

* Αποδοτικότητα και ομοιομορφία των επιχειρησιακών διαδικασιών.

* Αξιόπιστο έλεγχο και επίβλεψη των εργασιών.

* Ολοκληρωμένο σύστημα εγκρίσεων που οδηγεί σε μεγαλύτερη αποδοτικότητα των διαδικασιών.

* Συνεργασία και συμβατότητα με συστήματα ERP και λογισμικό διαχείρισης έργων, όπως το MS Project και το Primavera.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v