Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΒΕ: Παρουσίαση των ελληνικών τραπεζών διεθνώς

Την παρουσία όλων των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό κατέγραψε σε έναν εύχρηστο ηλεκτρονικό οδηγό ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ). Στην ιστοσελίδα http://www.seve.gr/gr/banks/banks.asp. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις ελληνικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο.

ΣΕΒΕ: Παρουσίαση των ελληνικών τραπεζών διεθνώς
Την καταγραφή όλων των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό σε έναν εύχρηστο ηλεκτρονικό οδηγό ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΒΕ, η καταγραφή αυτή προέκυψε από την ανάγκη των ελληνικών επιχειρήσεων να γνωρίζουν τα υποκαταστήματα των ελληνικών τραπεζών που συνεργάζονται ανά χώρα, για την άμεση ενημέρωση και διεκπεραίωση των υποθέσεων τους.

Ο Οδηγός Υποκαταστημάτων των Ελληνικών Τραπεζών βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.seve.gr/gr/banks/banks.asp και περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών σε όλες τις χώρες και πόλεις του εξωτερικού, ενώ ανανεώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα.



Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει όποια χώρα επιθυμεί και

αυτόματα θα έχει στη διάθεση του τα ελληνικά υποκαταστήματα που λειτουργούν στις πόλεις της επιλεγόμενης χώρας.

Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου σημειώνεται ότι η κεντρική του ιστοσελίδα (www.seve.gr) δέχεται περισσότερους από 16.500 επισκέπτες το μήνα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί το πλέον διαδεδομένο site παγκοσμίως για τις ξένες επιχειρήσεις που αναζητούν συνεργάτες και προμηθευτές από την Ελλάδα και για τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιζητούν εξειδικευμένη πληροφόρηση και εξειδικευμένες υπηρεσίες διεθνούς marketing.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v