Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημερωτικό Συνέδριο από την Ideal Systems

Διήμερο ενημερωτικό συνέδριο με τίτλο ”Smart Move” για τη χρήση του προτύπου XML και των web services διοργάνωσε στη Μύκονο η Ideal Systems, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Software AG.

Ενημερωτικό Συνέδριο από την Ideal Systems
Διήμερο ενημερωτικό συνέδριο με τίτλο ”Smart Move” για τη χρήση του προτύπου XML και των web services διοργάνωσε στη Μύκονο η Ideal Systems, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Software AG, τη μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως στο χώρο του XML και των web services.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η ενημέρωση των εταιριών της ελληνικής αγορά και των στελεχών της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς για το πρότυπο XML και τις web services ως τα νέα μέσα υλοποίησης των επαγγελματικών στόχων κάθε εταιρίας.

Βασικοί ομιλητές στο συνέδριο, το οποίο υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Hewlett Packard Hellas και της Toshiba, ήταν οι κ.κ. Θεόδωρος Μουλός, Τεχνικός Διευθυντής Λογισμικού, Σπύρος Κατσίγιαννης, Product Manager SOFTWARE AG Ideal Systems, Franz Schreiber, Regional Manager Software AG και Γιάννης Βαρδάκης, Software Business Manager Hewlett Packard Hellas.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και την τεράστια επιτυχία και αποδοχή της από τους συμμετέχοντες, η IDEAL SYSTEMS, ο system integrator της Software AG στην Ελλάδα, ικανοποίησε την ανάγκη και το ολοένα αυξανόμενo ενδιαφέρον των στελεχών των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων να ενημερωθούν εκτενώς για τις νέες τεχνολογίες και τις πρωτοποριακές δυνατότητες οργάνωσης που επιτάσσει το γενικότερο κλίμα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v