Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο για την Q&R στην έκθεση Infosystem

Το βραβείο καλύτερης συμμετοχής στην 16η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής, έλαβαν η Quality & Reliability και η North Net Information Technology Consulting για την πιο ολοκληρωμένη και αισθητικά άψογη οργάνωση του κοινού τους περιπτέρου.

Βραβείο για την Q&R στην έκθεση Infosystem
Βραβείο καλύτερης συμμετοχής στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Πληροφορικής, απενεμήθη στην Quality & Reliability και η North Net Information Technology Consulting για την κοινή τους παρουσία στην Έκθεση Infosystem.

H Q&R σε συνεργασία με τη Νorth Net Information Technology Consulting, αποκλειστικός συνεργάτης των προϊόντων της στη Βόρειο Ελλάδα, παρουσίασε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ολόκληρη τη γκάμα των πληροφορικών συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) καθώς και τις κάθετες εξειδικευμένες λύσεις στο χώρο του e-business.

To βραβείο καλύτερης συμμετοχής απονεμήθηκε από τη Διοίκηση της Helexpo και τον υπεύθυνο της έκθεσης Infosystem, στον κύριο Ζησιμόπουλο, Δ/ντή Πωλήσεων Ιδιωτικού τομέα της Q&R και στην κυρία Ριζοπούλου Δ/ντρια της North Net στη Θεσσαλονίκη και αφορούσε στην ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου.

Όπως επισημαίνεται από την εταιρεία, η κοινή συμμετοχή της Q&R και της NORTH NET Information Technology Consulting στη Διεθνή Έκθεση Infosystem, πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας σε νέες αγορές και συγκεκριμένα στη Βόρειο Ελλάδα.

Τονίζεται δε ότι, η κοινή συμμετοχή αποτελεί ένα σαφές δείγμα της σπουδαιότητας που αποτελεί για την Q&R η εγκαθίδρυση και ανάπτυξή της στην εν λόγω αγορά έτσι ώστε να συνεχίσει την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξίας σε συνεργασία με τη North Net Information Technology Consulting.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v