Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε νέα συσκευασία το Algon από την Lavipharm

Η φαρμακοβιομηχανία Lavipharm επαναλανσάρισε στην ελληνική αγορά των μη συνταγογραφουμένων φαρμάκων (OTC) το παυσίπονο Algon με την ίδια φαρμακοτεχνική μορφή, αλλά σε νέα συσκευασία.

Σε νέα συσκευασία το Algon από την Lavipharm
Σε νέα συσκευασία, αλλά με την ίδια φαρμακοτεχνική μορφή κυκλοφορεί από την Lavipharm το ευρείας κυκλοφορίας παυσίπονο Algon. Η φαρμακοβιομηχανία επαναλανσάρισε στην αγορά των μη συνταγογραφουμένων φαρμάκων (OTC) το αναλγητικό σκεύασμα, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί συσκευασίας των 16 δισκίων.

Σε ανακοίνωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Lavipharm Θανάση Λαβίδα σημειώνεται: ”Το Algon αποτελεί για εμάς μία σημαντική επένδυση στην γρήγορη αναπτυσσόμενη αγορά των OTC και σηματοδοτεί μία νέα εποχή στο χώρο των αναλγητικών”.

Ο όμιλος Lavipharm δημιούργησε το 2000 το τμήμα OTC. Το 2001 οι πωλήσεις του τμήματος αυξήθηκαν κατά 16% σε σχέση με το 2000, ενώ το 2002 αναμένεται να αυξηθούν κατά 59% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα η κατανάλωση μη συνταγογραφουμένων φαρμάκων αγγίζει το 10%. Συνολικά ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Lavipharm για το 2001 έφθασε τα 290,6 εκατομμύρια ευρώ.

Το Algon, το οποίο είναι ένας συνδυασμός δύο αναλγητικών, αντιπυρετικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών, του ακετυλοσαλικυλικού οξέος και της παρακεταμόλης, αλλά και της καφεΐνης, συνιστάται για τον πονοκέφαλο, τον πυρετό, την αρθραλγία, την οδονταλγία, τη νευραλγία, τη μυαλγία και τη δυσμηνόρροια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v