Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την τρίτη αξιολόγηση

Αφορά το σύνολο των προαπαιτουμένων, και των εκτός πολυνομοσχεδίου, που πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την τρίτη αξιολόγηση

Ευρεία υπουργική σύσκεψη συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με συνεργάτες του, το αντικείμενο είναι το σύνολο των 130 προαπαιτουμένων που πρέπει να ολοκληρωθούν για να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση στο Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.

Κι αυτό διότι, κατά τους ίδιους, το υπό συζήτηση στη Βουλή πολυνομοσχέδιο αφορά ένα μεγάλο μέρος αυτών, ωστόσο υπολείπονται κι άλλα που θα διευθετηθούν με διοικητικές πράξεις (υπουργικές αποφάσεις κ.τλ.).

Η επισήμανση των κυβερνητικών πηγών είναι ότι η σύσκεψη δεν αφορά το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, χθες ότι αναζητούνται αλλαγές στην κατανομή των οικογενειακών επιδομάτων προς όφελος των πολυτέκνων.

Στη σύσκεψη μετέχουν οι Ευκλείδης Τσακαλωτος, Γιώργος Χουλιαράκης, Γιώργος Σταθακης, Έφη Αχτσιογλου, Σταύρος Κοντονής, Δημήτρης Λιάκος, Ανδρέας Ξανθός, Παύλος Πολακης, Θεανώ Φωτίου, Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστος Σπίρτζης, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο ΓΓ Συντονισμού Δημήτρης Παπαγιαννάκος,

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v