Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Aλουμύλ στη διεθνή έκθεση Real Estate

Με στόχο την ανάπτυξη των συνεργασιών της με όλο το φάσμα των φορέων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ακινήτων, η Αλουμύλ – Μυλωνάς συμμετέχει στην διεθνή έκθεση Real Estate – Prodexpo 2002.

H Aλουμύλ στη διεθνή έκθεση Real Estate
H Αλουμύλ – Μυλωνάς, με στόχο την ανάπτυξη των συνεργασιών της με όλο το φάσμα των φορέων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ακινήτων, συμμετέχει για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση Real Estate International Property & Development – Prodexpo 2002. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο περίπτερο της Αλουμύλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όλες τις νέες λύσεις αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της εταιρίας, οι οποίες με την ποιότητα και την καινοτομία που τις διακρίνει είναι ιδανικές για τα Μεγάλα Έργα, τόσο του Δημοσίου όσο και του Ιδιωτικού τομέα, που εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Επίσης, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες δημιουργίας βιομηχανικών προφίλ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των έργων. Για την πληρέστερη και άμεση ενημέρωση των επισκεπτών, στο περίπτερο της Αλουμύλ θα βρίσκονται τα στελέχη της Διεύθυνσης Μεγάλων Έργων.

Τέλος, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στην παράλληλη συνεδριακή εκδήλωση ”Η ελληνική συμμετοχή στην ανασυγκρότηση του Βελιγραδίου”, θα μιλήσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αλουμύλ κ. Γιώργος Μυλωνάς. Το θέμα της εισήγησής του θα είναι ”Η ανάπτυξη των Ελληνικών εταιριών δομικών υλικών στα Βαλκάνια και η συνεργασία τους με εταιρίες ανάπτυξης ακινήτων καθώς και με ελληνικές τεχνικές εταιρίες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v