Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΟΤΕ Χορηγός στη CISCO EXPO 2008

Ο ΟΤΕ, για ακόμη μία χρονιά, συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στη Cisco Expo 2008, που διοργανώνεται στις 18-19 Μαρτίου 2008 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental από την Cisco Systems.

Ο ΟΤΕ Χορηγός στη CISCO EXPO 2008
Ο ΟΤΕ, για ακόμη μία χρονιά, συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στη Cisco Expo 2008, που διοργανώνεται στις 18-19 Μαρτίου 2008 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental από την Cisco Systems.

O ΟΤΕ θα παρουσιάσει λύσεις για τις επιχειρήσεις που προσφέρονται από το OTEbusiness και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα, οι σημαντικότερες υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν είναι:

* ”conn-x@work plus”: η νέα, ενιαία, ολοκληρωμένη τηλεπικοινωνιακή λύση για διασύνδεση φωνής και δεδομένων σε πολλαπλά σημεία παρουσίας από έναν και μόνο τηλεπικοινωνιακό φορέα που παρέχει πακέτα υπηρεσιών συνδυάζοντας ευρυζωνική πρόσβαση σε internet ή VPN, οικονομική σταθερή τηλεφωνία, εξοπλισμό, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

* ”Managed Network Services”: νέες υπηρεσίες, στο πλαίσιο του connx@work plus, που δίνουν τη δυνατότητα για την online παρακολούθηση και διαχείριση της διασύνδεσης και του εξοπλισμού της επιχείρησης.

* ”Hosted και Managed IP – PBX”: Οι νέες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου με χρήση τεχνολογιών IP που έρχονται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών χρησιμοποιώντας τις νέες δυνατότητες των τεχνολογιών IP.

Στο πλαίσιο των συνεδριακών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Cisco Expo 2008, στελέχη του ΟΤΕ έχουν προσκληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 18 Μαρτίου και ώρα 11:00, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Η. Δρακόπουλος, Γ. Δ/ντης Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών με θέμα ”Managed Network Services and their Business Value Proposition”.

Επίσης, την ίδια μέρα και ώρα 16:30, η κα Χ. Καρτσιώτου, Διευθύντρια Επιχειρησιακών Πελατών, θα συμμετάσχει στη συνεδριακή ενότητα ”Το Δίκτυο ως Πλατφόρμα: Οδηγώντας την Επιχείρηση σε Πλεονεκτική Θέση”, ενώ την Τετάρτη 19 Μαρτίου και ώρα 16:30, ο κ. Σ. Σπανός, Διευθυντής Υλοποίησης Έργων Πελατών, θα συμμετάσχει στην ενότητα ”Ολοκληρωμένες Λύσεις βασισμένες σε Ενοποιημένες Υποδομές: Αυξάνοντας τη λειτουργικότητα, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη”.

H Cisco Expo είναι μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις στην αγορά της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Διεξάγεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και τελεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού και της Ψηφιακής Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v