Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Q-Telecom στην Infosystem 2002

H Q-Telecom, μέλος του ομίλου της Infoquest, θα συμμετέχει στην έκθεση της Infosystem 2002, δίνοντας τη συνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Η Q-Telecom στην Infosystem 2002
H Q-Telecom, μέλος του ομίλου της Infoquest, θα συμμετέχει στην έκθεση της Infosystem 2002, στη Θεσσαλονίκη, από 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2002 με το περίπτερο 13, stand 28.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο τηλεπικοινωνιακό φορέα Q-Telecom και να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, που συνδυάζουν κινητή τηλεφωνία (με το πρόθεμα 099), σταθερή τηλεφωνία (μέσω του τετραψήφιου κωδικού 1765) και Internet.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Q-Telecom χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακές παροχές όπως:χρέωση ανά δευτερόλεπτο, κατάργηση παγίων τελών, δυνατότητα επιλογής του αριθμού κινητής τηλεφωνίας από τον πελάτη και υψηλή ποιότητα που εξασφαλίζεται από την πανελλαδική κάλυψη και τις συμφωνίες διασύνδεσης με όλα τα υφιστάμενα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

H Q-Telecom, που έχει ξεκινήσει την εμπορική της λειτουργία από τις 19 Ιουνίου, αναπτύσσει συνεχώς το δίκτυο διανομής της σε όλη την Ελλάδα και σήμερα αριθμεί περισσότερα από 700 σημεία πώλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v