Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Info-Quest στην έκθεση Infosystem 2002

Η Info-Quest θα συμμετάσχει στην έκθεση Infosystem 2002 στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει μία ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών καθώς και νέων προϊόντων που εντάσσονται στον ευρύτερο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.

Η Info-Quest στην έκθεση Infosystem 2002
Η Info-Quest θα συμμετάσχει στην έκθεση Infosystem 2002 στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών καθώς και πλήθος νέων προϊόντων που εντάσσονται στον ευρύτερο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.

Οι επισκέπτες της Εκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά – περίπτερο 13, stand 21 – όλα τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα μέσα από τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις της Info-Quest και να ενημερωθούν για όλες τις υπηρεσίες και τις νέες δραστηριότητες της εταιρίας.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι κεντρικό άξονα στη συμμετοχή της Info-Quest στη φετινή Infosystem αποτελεί η παρουσίαση των νέων Quest Servers & των επαγγελματικών υπολογιστών Quest Winner, που αποτελούν την ολοκληρωμένη πρόταση της εταιρία στον τομέα του Business Computing.

Η σειρά των Quest Servers, βασίζεται στις πλέον αξιόπιστες πλατφόρμες της Intel και σε λογισμικό της Microsoft και περιλαμβάνει μοντέλα που απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν ένα αξιόπιστο και ισχυρό σύστημα με γνώμονα τόσο την μέγιστη απόδοση όσο και την προστασία της επένδυσής τους. Οι υπολογιστές της σειράς Quest Winner ανήκουν στην κατηγορία των επαγγελματικών PCs και παρέχουν εξαιρετική απόδοση, μέγιστη αξιοπιστία, ευελιξία και επεκτασιμότητα.

Στην πολυσύνθετη συμμετοχή της Info-Quest ανάγεται και η παρουσίαση λύσεων τεχνολογίας αιχμής, που απαντούν σε εξειδικευμένες ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων. Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιασθεί η Λύση Ασύρματης Παραγγελιοληψίας της Info-Quest.

Πρόκειται, για μια ολοκληρωμένη λύση που ενσωματώνει πρωτοποριακά υποσυστήματα και λογισμικό, καλύπτοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων του χώρου εστίασης τόσο σε ότι αφορά τη βελτίωση της εξυπηρέτησης της πελατειακής τους βάσης, όσο και τη βελτίωση της οργάνωσης και της ολοκληρωμένης παρακολούθησης της επιχείρησης.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί, επίσης, στην παρουσίαση των λύσεων Αποθήκευσης & Ασφάλειας της Computer Associates. Οι εφαρμογές αυτές κατέχουν πρωταγωνιστική θέση στην παγκόσμια αγορά, απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους ή τομέα δραστηριότητας και είναι σχεδιασμένες, ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία, διαθεσιμότητα, και απόδοση.

Στον τομέα της δικτύωσης και των επικοινωνιών η Info-Quest θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη λύση IP Telephony της Cisco, καθώς και τα νέα προϊόντα δικτύωσης της εταιρίας - όπως οι Cisco Routers της σειράς 800- τα οποία συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα, τη μέγιστη απόδοση και την ανταγωνιστική τιμή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρώτη παρουσίαση του IP Office, της ολοκληρωμένη λύσης προηγμένων επικοινωνιακών συστημάτων φωνής, Messaging και δικτύων VoIP της Avaya για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων του ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου Avaya Definity.

Η συμμετοχή της Info-Quest στην Ιnfosystem θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση πολλών πρωτοποριακών και νέων προϊόντων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν:

* Η νέα σειρά προϊόντων της Hewlett-Packard - servers, PCs, notebooks, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, scanners, οθόνες, υπολογιστές παλάμης και άλλα

* Το εντυπωσιακό Handspring Treo 270, με έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, το απόλυτο gadget που συνδυάζει κινητό τηλέφωνο και organizer

* Ο ταχύτατος σκληρός δίσκος της Western Digital, Caviar 400JB, με 8ΜΒ μνήμη buffer και μάλιστα σε τιμή έκπληξη καθώς και τα υπόλοιπα μοντέλα της νέας σειράς Caviar 40

* Το πιο γρήγορο και αξιόπιστο CD-RW της αγοράς από την Plextor, το PlexWriter 48/24/48A, με ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής 48x και επανεγγραφής 24x

* Τα νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων της Sendo που θα εντυπωσιάσουν τις νεαρές ηλικίες και όχι μόνο.

Στο περίπτερο της Info-Quest ο επισκέπτης θα βρεi επίσης όλα τα νέα motherboards της Gigabyte καθώς και την προσιτή αλλά με άπειρες δυνατότητες για τους gamers κάρτα γραφικών της Prolink με κεντρικό chip το nVIDIA GeForce 4Ti 4200 FEVO. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά πλήθος multimedia προϊόντων όπως η PC-Cam 750 της Creative που συνδυάζει τις δυνατότητες μίας web camera με αυτές μίας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής καθώς και τα νέα ηχεία για υπολογιστή, Inspire 2.1 2400.

Η Infosystem 2002 θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v