Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιστοσελίδα από την Μύλοι Λούλη

Με την δική του ιστοσελίδα βρίσκεται στο διαδίκτυο από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο όμιλος Λούλη, στην διεύθυνση www.loulisgroup.com, όπου παρουσιάζεται η ιστορική εξέλιξη του ομίλου, καθώς και πληροφορίες για την μετοχή.

Ιστοσελίδα από την Μύλοι Λούλη
Την δική του ιστοσελίδα διαθέτει ο όμιλος Λούλη από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας προς το ΧΑΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.loulisgroup.com παρουσιάζεται αναλυτικά η ιστορική εξέλιξη και το προφίλ του ομίλου -με αναφορές στο οργανόγραμμα, τις θυγατρικές εταιρίες και τη σύνθεση των διοικητικών τους συμβουλίων, το ανθρώπινο δυναμικό - καθώς και όλα τα προϊόντα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην παρουσίαση των εταιριών και εγκαταστάσεων παραγωγής τόσο στην Ελλάδα (Σούρπη Μαγνησίας, Καβάλα, Κερατσίνι Πειραιά) όσο και στο εξωτερικό (Moara Loulis και Titan στο Βουκουρέστι Ρουμανίας, Mopan στο Targu Mures Ρουμανίας, Sofia Mel στη Σόφια Βουλγαρίας και Atlas στα Τίρανα Αλβανίας).

Η ενότητα ”Ενημέρωση Επενδυτών” περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τη μετοχή της Μύλοι Λούλη (τιμές κλεισίματος, ιστορικό τιμών, αριθμοδείκτες κ.λπ.), ιστορικό αρχείο εταιρικών πράξεων και οικονομικά στοιχεία της εταιρίας.

Ο επισκέπτης του site έχει την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ενημερωθεί για όλα τα καινούργια προϊόντα, να μάθει τα νέα του Ομίλου και βέβαια να έρθει σε επαφή με τις εταιρίες και τα στελέχη τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v