Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνάνταται την ώρα αυτή ο πρωθυπουργός, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, υπό καθεστώς παρατηρητή.

  • Real.gr
Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς
Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς συναντάται την ώρα αυτή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, υπό καθεστώς παρατηρητή.

Οι συναντήσεις αυτές δεν είναι παρά το… πρόγευμα του σημερινού του προγράμματος, καθώς αμέσως μετά θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Σύνοδος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, περιλαμβάνει εργασίες, συνέντευξη Τύπου αλλά και άτυπο δείπνο εργασίας το βράδυ.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ, σε χρόνο, ο οποίος θα ανακοινωθεί αργότερα, σήμερα.

Η Σύνοδος αλλά και όλες οι συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού γίνονται σε συνέχεια των χθεσινών αποφάσεων του Eurogroup για «πάγωμα» των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, αλλά και των αντιδράσεων που συνάντησε η ανακοίνωση αυτή, από τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί και τον Τζιάνι Πιτέλα, επικεφαλής της ευρω-σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v