Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

cosmoONE: Δημοπρασία για λογαριασμό της ΑΜΕΛ

Η cosmoONE πραγματοποίησε στις 7 Δεκεμβρίου 2007 την πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία για προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για λογαριασμό της ΑΜΕΛ.

cosmoONE: Δημοπρασία για λογαριασμό της ΑΜΕΛ
Η cosmoONE πραγματοποίησε την πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία για λογαριασμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΕ (Α.Μ.Ε.Λ ΑΕ).

Συγκεκριμένα, την 7η Δεκεμβρίου 2007, η Α.Μ.Ε.Λ ΑΕ διοργάνωσε την πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία για προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής με απόλυτη επιτυχία.

Η υπόλοιπη συνολική διαδικασία εκτελέστηκε σύμφωνα με τις διαδικασίες προμηθειών της Α.Μ.Ε.Λ ΑΕ. Τα είδη προς προμήθεια ήταν χωρισμένα σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες και οι υποψήφιοι προμηθευτές υπέβαλαν προσφορές για κάθε ομάδα προμήθειας.

Σύμφωνα με την κα. Δέσποινα Γκαράνη, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Συμβάσεων, Προμηθειών και Ανεφοδιασμού, το οικονομικό αποτέλεσμα της δημοπρασίας ήταν άκρως ικανοποιητικό για την Α.Μ.Ε.Λ, η δε συνεργασία με την cosmoONE υπήρξε άριστη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας που περιελάμβαναν την επιλογή και παραμετροποίηση της δημοπρασίας, εκπαίδευση χρηστών, δοκιμαστική δημοπρασία και κανονική δημοπρασία με τη συνδρομή του τμήματος Υποστήριξης Πελατών της cosmoONE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v