Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Κυκλοφορία νέας σειράς πλοηγών

Στην κυκλοφορία της δικής της σειράς πλοηγών MLS Destinator προχώρησε η MLS Πληροφορική, η εταιρία, που πρώτη προσέφερε σύστημα αυτόματης πλοήγησης στους Έλληνες οδηγούς.

MLS: Κυκλοφορία νέας σειράς πλοηγών
Στην κυκλοφορία της δικής της σειράς πλοηγών MLS Destinator προχώρησε η MLS Πληροφορική, η εταιρία, που πρώτη προσέφερε σύστημα αυτόματης πλοήγησης στους Έλληνες οδηγούς.

Η MLS Πληροφορική ενσωμάτωσε το κορυφαίο λογισμικό πλοήγησης της ελληνικής αγοράς στις υψηλής ποιότητας κατασκευής συσκευές MLS Destinator θέτοντας νέα υψηλά στάνταρ στην αγορά των συστημάτων πλοήγησης.

Η κομψή σχεδίαση, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η τεχνολογική υπεροχή είναι μερικά από τα στοιχεία, που καθιστούν τη σειρά των πλοηγών MLS Destinator κορυφαία αγοραστική επιλογή.

Συγκεκριμένα, μόλις, κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά τα συστήματα πλοήγησης MLS Destinator 3900 Bluetooth και MLS Destinator 4400 Bluetooth, που καλύπτουν πλήρως όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού για πλοήγηση και επιπλέον δίνουν τη δυνατότητα ανοιχτής ακρόασης μέσω Bluetooth (car-kit) για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο.

Στα πλεονεκτήματα των συστημάτων MLS Destinator 3900 BT και MLS Destinator 4400 BT περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο ισχυρός επεξεργαστής που εξασφαλίζει εντυπωσιακή ταχύτητα, η υψηλής ποιότητας οθόνης αφής(touch screen), η κεραία GPS SIRF III 20 καναλιών υψηλής ακρίβειας, καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας για αναπαραγωγή μουσικής και ταινιών.

Στόχος της MLS, εξάλλου, είναι να προχωρήσει στην κυκλοφορία μιας πλήρους σειράς συστημάτων πλοήγησης MLS Destinator, ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Η νέα σειρά πλοηγών MLS Destinator περιλαμβάνει τους πλέον ακριβείς, ενημερωμένους χάρτες πολύ υψηλής ποιότητας της καταξιωμένης στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρίας, NGI και συγκεκριμένα ενημερωμένα δεδομένα πλοήγησης για 447 ελληνικές πόλεις και κοινότητες σε όλη την Ελλάδα, το 95% του εθνικού και επαρχιακού δίκτυο, καθώς και 60.000 χρήσιμα σημεία ενδιαφέροντος.

Το MLS Destinator 3900 BT διατίθεται στην τιμή των 269 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και το MLS Destinator 4400 ΒΤ στην τιμή των 349 ευρώ. Τα δυο συστήματα διατίθενται με δώρο την εγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ αξίας 100 ευρώ από όλες τις γνωστές αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καταστήματα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, hypermarkets κλπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v