Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εικονική προπληρωμένη κάρτα από MasterCard

Η MasterCard Europe και η Τράπεζα Πειραιώς, παρουσιάζουν την πρώτη εικονική προπληρωμένη κάρτα WEBUY MasterCard για την Ελληνική αγορά.

Εικονική προπληρωμένη κάρτα από MasterCard
Η MasterCard Europe και η Τράπεζα Πειραιώς, παρουσιάζουν την πρώτη εικονική προπληρωμένη κάρτα WEBUY MasterCard για την Ελληνική αγορά.

Με την επέκταση της συνεργασίας της MasterCard με την Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρεται στον Έλληνα καταναλωτή ένα νέο προνομιούχο προϊόν που θα διευκολύνει σημαντικά τις καθημερινές συναλλαγές του μέσω του Διαδικτύου, καθώς και για τηλεφωνικές παραγγελίες και αγορές μέσω καταλόγων.

Η WEBUY MasterCard (www.webuy.gr) αποτελεί την πρώτη Ελληνική εικονική προπληρωμένη κάρτα MasterCard, η οποία έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για συναλλαγές εξ αποστάσεως, όπως για αγορές σε ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops), για τηλεφωνικές παραγγελίες σε όλο τον κόσμο και για παραγγελίες από καταλόγους.

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιεί ένας κάτοχος κάρτας WEBUY MasterCard είναι διασφαλισμένες, καθώς ’φορτίζει’ ο ίδιος την κάρτα του με το ποσό που θέλει να χρησιμοποιήσει κάθε φορά και προβαίνει στη συνέχεια σε αγορές, αφήνοντας έτσι στην κάρτα μικρό ή μηδαμινό υπόλοιπο.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό του υπολειπόμενου ποσού που έχει ’φορτιστεί’ στην συγκεκριμένη κάρτα. Όλες οι συναλλαγές φόρτισης και ’επαναφόρτισης’ ή αποφόρτισης γίνονται άμεσα (real – time), χωρίς να χρειάζεται ο κάτοχός της να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, γεγονός που περαιτέρω ενισχύει τα σημαντικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης κάρτας, όσον αφορά στην ασφάλεια, την χρηστικότητα, την ευελιξία και τον έλεγχο που προσφέρεται στον ίδιο τον καταναλωτή.

Ο Γεώργιος Σιδέρης, Περιφερειακός Διευθυντής της MasterCard Europe στην Ελλάδα, δήλωσε: ”Η δημιουργία της κάρτας WEBUY MasterCard σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την υποστήριξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα για τον Έλληνα καταναλωτή. Με την εισαγωγή της πρώτης προπληρωμένης εικονικής κάρτας MasterCard στην Ελληνική αγορά, εδραιώνουμε την θέση που κατέχει η MasterCard ως πρωτοπόρος στις εναλλακτικές μεθόδους πληρωμών”.

Ο Σωτήρης Συρμακέζης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: ”Με τη νέα ’εικονική’ προπληρωμένη κάρτα WEBUY MasterCard, η Τράπεζα Πειραιώς εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των προπληρωμένων καρτών. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν, καθώς είναι η πρώτη προπληρωμένη κάρτα στην Ελληνική αγορά που σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εξ αποστάσεως αγορές και πληρωμές. Είναι η μοναδική πραγματικά εικονική (virtual) κάρτα: δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ’φυσικό’ κόσμο. Η κάρτα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες που επιθυμούν να κάνουν τις αγορές τους μέσω internet , με ασφάλεια και χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή τους σε κατάστημα. Για το λόγο αυτό, την WEBUY MasterCard συμπληρώνουν οι προηγμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς winbank και Πειραιώς Phone Banking, προκειμένου η έκδοση και η διαχείρισή της να γίνεται ηλεκτρονικά. Αρκεί ο πελάτης να έχει λογαριασμό στην Τράπεζά μας και να είναι εγγεγραμμένος σε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v