Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέδριο για τις συναλλαγές στο διαδίκτυο από ΕΚΤ

Συνέδριο και δημόσια διαβούλευση, με θέμα τις ”Ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ευρώπη”, διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις 19 Νοεμβρίου 2002. Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε θέματα που σχετίζονται με πρωτοβουλίες για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, την ασφάλεια και την τυποποίησή τους.

Συνέδριο για τις συναλλαγές στο διαδίκτυο από ΕΚΤ
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα τις ”Ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ευρώπη” στις 19 Νοεμβρίου 2002. Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε θέματα που σχετίζονται με πρωτοβουλίες για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, την ασφάλεια και την τυποποίησή τους.

Επισημαίνεται, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ευρωσυστήματος για το συνέδριο, εκπονήθηκε μελέτη με τίτλο ”Ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ευρώπη – η προοπτική του Ευρωσυστήματος”.

Η μελέτη, η οποία πραγματεύεται μεταξύ άλλων θέματα πολιτικής που αφορούν τον πιθανό ρόλο και την ανάμιξη του Ευρωσυστήματος στις ηλεκτρονικές πληρωμές στο πλαίσιο της εντολής που του έχει δοθεί και με σκοπό την ενίσχυση της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων πληρωμών, θα παρουσιαστεί στο συνέδριο και θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης.

Τέλος, επιθυμώντας να λάβει γνώση των απόψεων όχι μόνο των συμμετεχόντων στο συνέδριο αλλά και του ευρύτερου κοινού, η ΕΚΤ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν τα σχόλιά τους επί της μελέτης μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v