Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντυνάν: Αναβάλλεται η συνέντευξη Μαρτίνη

Στο προσκήνιο βρίσκεται το Ερρίκος Ντυνάν μετά την ανακοίνωση για την ανάληψη του management από την κοινοπραξία Ιατρικό - Euromedica. O υπουργός Υγείας, κ. Δ. Αβραμόπουλος καλεί τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού για εξηγήσεις, ενώ ο τελευταίος ανέβαλε τη συνέντευξη Τύπου.

Ντυνάν: Αναβάλλεται η συνέντευξη Μαρτίνη
Στο προσκήνιο βρίσκεται το Ερρίκος Ντυνάν μετά την ανακοίνωση για την ανάληψη του management από την κοινοπραξία Ιατρικό - Euromedica.

O υπουργός Υγείας, κ. Δ. Αβραμόπουλος καλεί τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, κ. Α. Μαρτίνη, για εξηγήσεις.

”Το ζήτημα αυτό εμπίπτει στην αρμοδιότητα ελέγχου του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που είναι επιφορτισμένο με την προστασία του δημοσίου συμφέροντος”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Αβραμόπουλος, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για παραχώρηση του management σε ιδιώτες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του κοινωφελούς ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, κ. Ανδρέας Μαρτίνης, ανέβαλλε τελικώς την προγραμματισμένη συνέντευξη για αύριο Τρίτη.

----

Το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το management του νοσηλευτικού ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν παραχωρείται σε ιδιώτες, ανακοινώνει τα εξής:

”Μόλις ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, απέστειλε επείγουσα επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, επισημαίνοντας ότι το ζήτημα αυτό εμπίπτει στην αρμοδιότητα ελέγχου του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που είναι επιφορτισμένο με την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του νοσηλευτικού ιδρύματος, προκειμένου να διευκρινιστεί το όλο θέμα”.

---Η ανακοίνωση του Ερρίκος Ντυνάν για την αναβολή

Σας ενημερώνουμε πως η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ.Ανδρέα Μαρτίνη για την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007, αναβάλλεται.

Θα ενημερωθείτε σε περίπτωση νέου προγραμματισμού της Συνέντευξης.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v