Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Ολοκλήρωσε έργο για τους πυρόπληκτους

Ο Όμιλος Fourlis, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του έργου το οποίο δεσμεύτηκε να υλοποιήσει για την υποστήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Φουρλής: Ολοκλήρωσε έργο για τους πυρόπληκτους
Ο Όμιλος Fourlis, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του έργου το οποίο δεσμεύτηκε να υλοποιήσει για την υποστήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.



Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν οι εταιρείες του Ομίλου, ΙΚΕΑ (οικιακός εξοπλισμός), INTERSPORT (είδη ένδυσης και υπόδησης) και ο κλάδος των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών ειδών (SAMSUNG, GENERAL ELECTRIC, KORTING και LIEBHERR).

Για την υλοποίηση του έργου αυτού συστάθηκε Ειδική Επιτροπή από στελέχη του Ομίλου, η οποία συνεργάστηκε με τις Νομαρχιακές και Δημοτικές αρχές των Δήμων προκειμένου να καταγραφούν οι μόνιμοι κάτοικοι οι οποίοι υπέστησαν τη μεγαλύτερη καταστροφή και να διατεθεί βοήθεια σε αυτούς που πραγματικά το είχαν ανάγκη.

Στην συνέχεια, με τη βοήθεια μεγάλης ομάδας εθελοντών εργαζομένων από εταιρείες του Ομίλου εξοπλίστηκαν με απευθείας παράδοση, 220 προσωρινά ή μόνιμα καταλύματα τα οποία φιλοξενούν 590 πληγέντες.

Σε κάθε κατάλυμα παραδόθηκαν, συναρμολογήθηκαν και εγκαταστάθηκαν πλήρης οικιακός εξοπλισμός από το ΙΚΕΑ (κρεβάτια, τραπεζαρίες, ντουλάπες και είδη κουζίνας) και ηλεκτρικά είδη (ψυγεία, κουζίνες, τηλεοράσεις). Όλα τα ονόματα και οι διευθύνσεις των πυρόπληκτων που υποστηρίχθηκαν, βρίσκονται στα αρχεία του Ομίλου.

Τα καταλύματα αυτά βρίσκονται:

Νομός Ηλείας

-Δήμος Ζαχάρως (Δημοτικά Διαμερίσματα Μάκιστος, Αρτέμιδα, Θολό, Λεπρεό, Μηλέα, Μίνθη, Παλαιοχώρι, Ροδινά, Σμέρνα, Σχίνοι, Χρυσοχώρι, Ανήλιο, Νεοχώρι και Καλίδονα)

-Δήμος Αλιφείρας (Δημοτικά Διαμερίσματα Λειβαδάκι, Καλλιθέα, Αμυγδαλιές, Βρεστό, Μπαρακίτιδα και Μυρωνίων)



Νομός Αρκαδίας

-Δήμος Φαλαισίας (Δημοτικά Διαμερίσματα Φαλαισία, Λεοντάρι Τουρκολέκα, Ποταμιά, Ανάβρυτος, Βελιγοστή, Ανεμοδούρι, Ακοβός, Βουτσαράς, Ελληνίτσα, Καμάρα, Πετρίνα, Σκόρτσινος και Σουλάρι).

-Δήμος Μεγαλόπολης (Δημοτικά Διαμερίσματα Σούλι, Μακρύσι, Μεγαλόπολη, Παραδείσια και Ραψομάτη)

-Δήμος Γόρτυνος (Δημοτικό Διαμέρίσμα Σαρακινίου)

-Δήμος Βαλτετσίου (Δημοτικά Διαμερίσματα Αγριάκονα, Αραχαμίτες και Ασέα)

Ο Όμιλος Fourlis και οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σε όλους εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι παρά το τεράστιο πλήγμα που δέχθηκαν αισιοδοξούν ότι ο τόπος μας θα γίνει και πάλι όμορφος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v