Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Blue Star: Διάκριση στην έκθεση Philoxenia

Η Blue Star Ferries γνωστοποιεί ότι κατά τη διάρκεια της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από 1 έως 4 Νοεμβρίου και στην οποία συμμετείχε με κοινό περίπτερο με τη Superfast Ferries, βραβεύτηκε για την οργάνωση του εκθεσιακού περιπτέρου με το ”Βραβείο καλύτερης δημιουργίας”.

Blue Star: Διάκριση στην έκθεση Philoxenia
Η Blue Star Ferries γνωστοποιεί ότι κατά τη διάρκεια της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 1 έως 4 Νοεμβρίου και στην οποία συμμετείχε με κοινό περίπτερο με τη Superfast Ferries, βραβεύτηκε για την ολοκληρωμένη λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του εκθεσιακού περιπτέρου με το ”Βραβείο καλύτερης δημιουργίας”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην έκθεση αυτή παρουσιάστηκαν στους επαγγελματίες του χώρου και στο ευρύ κοινό τα δρομολόγια της εταιρείας για τη νέα τουριστική περίοδο με φυλλάδιο το οποίο διανεμήθηκε, καθώς επίσης και το πρόγραμμα Hotel & Ferry για την περίοδο Νοεμβρίου 2007-Μαρτίου 2008.

Το πρόγραμμα Hotel & Ferry έχει σκοπό την ανάδειξη των νησιών ως χειμερινών τουριστικών προορισμών και συνδυάζει σε μία τιμή την μεταφορά με πλοίο και τη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Οι εκπτώσεις που προσφέρονται στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Blue Star Ferries για τα πακέτα αυτά, ανέρχονται σε ποσοστό έως και 50%.

Το πρόγραμμα Hotel & Ferry αφορά τα νησιά:

ΡΟΔΟ- ΚΩ-ΠΑΤΜΟ-ΛΕΡΟ-ΚΑΛΥΜΝΟ

ΤΗΝΟ-ΣΥΡΟ-ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΙΟ-ΑΜΟΡΓΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Επίσης, η Blue Star Ferries οργανώνει ομαδικές εκδρομές, το ”Προσκύνημα στην Πάτμο”, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει το νησί της Αποκάλυψης από 57€ το άτομο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v