Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διάκριση για τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων

Η Intralot έλαβε το βραβείο ”Highly Commended – Best Investor Relations by a Greek company” στο πλαίσιο της αντίστοιχης διοργάνωσης του περιοδικού IR Magazine.

Intralot: Διάκριση για τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων
Η Intralot έλαβε το βραβείο ”Highly Commended – Best Investor Relations by a Greek company” στο πλαίσιο της αντίστοιχης διοργάνωσης του περιοδικού IR Magazine.

Ο θεσμός αυτός έχει καθιερωθεί για την επιβράβευση της αριστείας των τμημάτων Επενδυτικών Σχέσεων των εταιριών που προέρχονται από την ηπειρωτική Ευρώπη.

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου της χρηματοοικονομικής ανάλυσης που με την ψήφο τους επιβραβεύουν τη στρατηγική κι ενθαρρύνουν τις διακρινόμενες εταιρίες να συνεχίσουν την υποδειγματική επικοινωνία με το επενδυτικό κοινό τους.

Όπως επισημαίνεται, η Intralot είναι μια εταιρία που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη οργανική ανάπτυξη στον κλάδο της κι έχει κερδίσει σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ ανάλογη αναμένεται να είναι η εξέλιξή της στο άμεσο μέλλον. Στόχος του τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων της εταιρίας είναι να αποτελεί τον αξιόπιστο, έμπιστο και καλά ενημερωμένο φορέα επικοινωνίας μεταξύ της INTRALOT και των μετόχων της.

Το τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων φροντίζει επίσης να υλοποιεί τη σχετική στρατηγική της εταιρίας με τον καλύτερο τρόπο – μια φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την εταιρία στο σύνολο των λειτουργιών της και που την ανέδειξε σε μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις της διεθνούς βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών.

Ο κος Ηλίας Αθανασίου, Διευθυντής Οικονομικής Ανάλυσης & Επενδυτικών Σχέσεων της INTRALOT, είπε: ”Η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για την εταιρία μας, ειδικά καθώς προέρχεται από ένα τόσο έγκριτο Μέσο, όπως το περιοδικό IR Magazine. Το βραβείο ”Highly Commended – Best Investor Relations by a Greek company” επισφραγίζει την πολιτική των Επενδυτικών Σχέσεων της εταιρίας μας και δικαιώνει τις προσπάθειες που γίνονται από όλη την ομάδα του τμήματος για τη βέλτιστη λειτουργία του”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v