Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διακρίσεις για ΟΤΕ, Cosmote και Otenet

Πέντε τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν ο ΟΤΕ, η COSMOTE και η OTENET στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο Greek ICT Forum με τίτλο ”Οι Δρόμοι για την Ψηφιακή Ελλάδα”, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2007.

Διακρίσεις για ΟΤΕ, Cosmote και Otenet
Πέντε τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν ο ΟΤΕ, η COSMOTE και η OTENET στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο Greek ICT Forum με τίτλο ”Οι Δρόμοι για την Ψηφιακή Ελλάδα”, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2007.

Συγκεκριμένα, ύστερα από εισήγηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής των Διακρίσεων Greek ICT Awards, οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ βραβεύτηκαν για τα εξής:

* Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη ελληνικής τεχνογνωσίας στις τηλεπικοινωνίες και στην πληροφορική.

* Ο ΟΤΕ, για την εύστοχη διαφημιστική εκστρατεία με στόχο τη διάδοση της ευρυζωνικότητας, με τίτλο ”Στη μάνα σου το πες;” που με χιούμορ προσεγγίζει το χάσμα των γενεών όσον αφορά στη διάδοση των νέων τεχνολογιών.

* Η COSMOTE, για τη διεθνώς αναγνωρισμένη επιχειρηματική της πορεία, η οποία προκύπτει και από την ένταξή της για δεύτερη φορά στον κατάλογο ”BusinessWeek 100”.

* H OTENET για την ανάδειξη νεανικών επιχειρηματικών ιδεών στο Internet με το Διαγωνισμό Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ – ”Innovation 2006”.

Οι παραπάνω διακρίσεις έρχονται να ενισχύσουν τις διαρκείς προσπάθειες και τη δράση των εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ εντός και εκτός συνόρων, τόσο για την ανάπτυξη υποδομών, όσο και για την εκπαίδευση – ενημέρωση του ευρύτερου κοινού, συμβάλλοντας καθοριστικά στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος.

Επιπλέον, στελέχη του ΟΤΕ και της COSMOTE συμμετείχαν με σημαντικές τοποθετήσεις σε επιμέρους ενότητες του Συνεδρίου, συμβάλλοντας στο γόνιμο διάλογο για τα θέματα που απασχολούν την αγορά. Συγκεκριμένα:

* Ο Γενικός Διευθυντής Ρυθμιστικών Θεμάτων του ΟΤΕ, κ. Κωνσταντίνος Πλούμπης, συμμετείχε στη θεματική ενότητα με τίτλο ”Είναι βιώσιμο το σημερινό μοντέλο ανάπτυξης της Ελληνικής Αγοράς Τηλεπικοινωνιών;”

* Ο Διευθυντής Συστημάτων Δικτύου και Νέων Τεχνολογιών της COSMOTE, κ. Χρήστος Παλάσκας, καθώς και ο Υποδιευθυντής Εργαστηρίων & Νέων Τεχνολογιών του ΟΤΕ, κ. Τηλέμαχος Δούκογλου, συμμετείχαν στη θεματική ενότητα: ”Στρατηγικές Τεχνολογίας για την Ανάπτυξη Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών 3ης & 4ης γενιάς”.

Το ετήσιο συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Greek ICT Forum διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά και απευθύνεται στην αγορά Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, το Δημόσιο Τομέα, τα Ερευνητικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, αλλά και το ευρύ κοινό. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές, οι τάσεις και οι εφαρμογές στους τομείς των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ/ICT).

Επίσης, αναπτύχθηκε διάλογος σχετικά με τη διείσδυση των νέων τεχνολογιών στη χώρα μας, αλλά και τις στρατηγικές –κεντρικές και περιφερειακές- που θα πρέπει να ακολουθηθούν, προκειμένου να επιτευχθεί η ”ψηφιακή σύγκλιση” της Ελλάδας με τις υπόλοιπες χώρες – μέλη της Ε.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v