Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Βράβευση για διαφημιστική καμπάνια

Με το βραβείο στην κατηγορία ”Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ” βραβεύθηκε το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την καμπάνια ”…μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ” και πρωταγωνιστή τον αξιαγάπητο σκύλο Cookie, στο πλαίσιο του θεσμού ”Marketing Excellence Awards”, που συν – διοργανώθηκε από το ΕΙΜ, την ΕΛΑΜ και την ΕΕΔΕ.

Γερμανός: Βράβευση για διαφημιστική καμπάνια
Με το βραβείο στην κατηγορία ”Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ” βραβεύθηκε το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την καμπάνια ”…μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ” και πρωταγωνιστή τον αξιαγάπητο σκύλο Cookie, στο πλαίσιο του θεσμού ”Marketing Excellence Awards”, που συν – διοργανώθηκε από το ΕΙΜ (Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ), την ΕΛΑΜ (Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ) και την ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων).

Βασικό concept του πλάνου επικοινωνίας ήταν η προβολή της φιλικότητας και της προσωπικής - άμεσης εξυπηρέτησης που προσφέρει η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα, στοιχεία που έχουν ταυτιστεί με το brand ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Τόσο η ιδέα με τον τετράποδο πρωταγωνιστή, όσο και η συνολική στρατηγική επικοινωνίας που σχεδιάστηκε και ακολουθήθηκε από το Δίκτυο Καταστημάτων κατάφεραν να κατακτήσουν το καταναλωτικό κοινό αναδεικνύοντας την τεχνολογική ανάγκη σε μια απλή καθημερινή δραστηριότητα.

Την κεντρική ιδέα της ”βόλτας” συνεχίζει να ενισχύει και η νέα καμπάνια του Δικτύου με τους γνωστούς celebrities που παίζει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τα μέσα Σεπτεμβρίου, λανσάροντας νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, ανανεωμένη διάθεση και ζεστά γνώριμα χαμόγελα.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v