Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημέρες Καριέρας από το AIT

Στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν για 3η συνεχή χρονιά, οι Ημέρες Καριέρας 2007, στις πρωτοποριακές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΑΙΤ.

Ημέρες Καριέρας από το AIT
Στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν για 3η συνεχή χρονιά, οι Ημέρες Καριέρας 2007, στις πρωτοποριακές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΑΙΤ.

Εκπρόσωποι 24 εταιρειών πραγματοποίησαν συνεντεύξεις προς τους αποφοίτους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, προκειμένου να εξεταστεί η πιθανότητα πρόσληψής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα, το ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων του ΑΙΤ, στην αγορά εργασίας αγγίζει το 90%, ενώ το υπόλοιπο 10% συνεχίζει με διδακτορικές σπουδές ή εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα οι εταιρείες οι οποίες τίμησαν με τη συμμετοχή τους τις Ημέρες Καριέρας και την προσήλωση του Athens Information Technology στο στόχο να απορροφάται η πλειοψηφία των αποφοίτων του στον επιχειρηματικό κόσμο ήταν οι:

ADECCO, Agiltech S.A, COSMOTE, ECDL, Ericsson Hellas S.A. , EFG Eurobank Ergasias, Famar, First Data Hellas, Geniki Bank, Germanos sa, Grant Thornton SA, Helic S.A., HOL, In Group ΗR Solutions, Info-Quest ΑΕΒΕ, INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS, INTRACOM IT SERVICES, INTRAKAT, Microsoft Hellas, Plaisio Computers, Space Hellas Α.Ε. VODAFONE, WIND Hellas, ZENON Technologies.

Οι Ημέρες Καριέρας του ΑΙΤ, αποτυπώνουν την αφοσίωση στην αποστολή του Διεθνούς Ινστιτούτου Αριστείας Athens Information Technology, για ουσιαστική και συνεπή σχέση με την Επιχειρηματική Κοινότητα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, το Athens Information Technology πραγματοποιεί μεγάλο έργο στον τομέα της Επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων, με πλήθος διοργανώσεων, όπως σεμινάρια, διεθνή συνέδρια, ημερίδες ή και προγράμματα επιμόρφωσης στελεχών προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες των εταιρειών.

Επίσης, βρίσκεται πολύ κοντά στις επιχειρήσεις προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του με μεγάλα ερευνητικά έργα και μελέτες, επιστημονικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Επισημαίνεται ότι στο Athens Information Technology, σε μόλις 5 χρόνια λειτουργίας έχουν φοιτήσει συνολικά 400 φοιτητές από 21 χώρες, η πλειοψηφία των οποίων συμμετείχε σε προγράμματα μερικών ή ολικών υποτροφιών.

Η έναρξη των μαθημάτων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ακαδημαϊκού έτους 2007-8, σηματοδοτήθηκε με μία αύξηση των φοιτητών του, της τάξεως του 20%. Συγκεκριμένα, 207 φοιτητές από 12 χώρες συνολικά, αποτελούν το δυναμικό των μεταπτυχιακών προγραμμάτων MSIN, MSITT και MBIT.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v