Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Πληρωμή ΦΠΑ και από τις θυρίδες συναλλαγής

Τη δυνατότητα καταβολής του οφειλόμενου ΦΠΑ και μέσω των θυρίδων συναλλαγής (γκισέ) των καταστημάτων του δικτύου της, πέραν του Internet Banking και των ATMs, από τις 6 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Εθνική: Πληρωμή ΦΠΑ και από τις θυρίδες συναλλαγής
Η Εθνική Τράπεζα από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, προσφέρει (επιπλέον των υπαρχόντων τρόπων πληρωμής ΦΠΑ μέσω του Internet Banking και των ATMs) την δυνατότητα καταβολής του οφειλόμενου ΦΠΑ και μέσω των θυρίδων συναλλαγής (γκισέ) των καταστημάτων του δικτύου της.

Επίσης, προσφέρει δωρεάν στην πελατεία της τους παρακάτω τρόπους καταβολής ΦΠΑ:

* Μέσω INTERNET BANKING

* Μέσω των θυρίδων των Καταστημάτων: με εντολές μελλοντικής χρέωσης μέσω των οποίων παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες να προσέρχονται στην Τράπεζα οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα (μέχρι και την προτελευταία εργάσιμη ημέρα της περιόδου καταβολής του ΦΠΑ) και να εξουσιοδοτούν την Τράπεζα για την είσπραξη της οφειλής τους με χρέωση καταθετικού τους λογ/μού σε συγκεκριμένη μελλοντική ημερομηνία.

* Με άμεση είσπραξη από την 6η έως και την 25η ημέρα κάθε μήνα.

Η καταβολή του ΦΠΑ με άμεση είσπραξη και προσέλευση στις θυρίδες των καταστημάτων της Τράπεζας απο την 26η έως και την 5η ημέρα του επόμενου μήνα τιμολογείται.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση η Εθνική Τράπεζα, συνιστά στους πελάτες της να εκμεταλλευθούν τα εναλλακτικά δίκτυα που προσφέρει, ώστε να αποφεύγουν αφενός την πιθανή αναμονή στα ταμεία της Τράπεζας ιδιαίτερα τις τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα, αφετέρου την επιβάρυνση που συνεπάγεται η προσέλευση στο γκισέ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v