Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο στο περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ στην 72η ΔΕΘ

Το βραβείο καλύτερης δημιουργίας στεγασμένου εκθεσιακού χώρου απονεμήθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ στην 72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ”για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωσή του”.

Βραβείο στο περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ στην 72η ΔΕΘ
Το βραβείο καλύτερης δημιουργίας στεγασμένου εκθεσιακού χώρου απονεμήθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ στην 72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ”για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωσή του”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΤΕ.

Με κεντρική ιδέα ”Ευρυζωνικότητα παντού, για όλους, με κάθε μέσο”, οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ, μεταξύ των οποίων η COSMOTE, η OTENET και η Hellas Sat, παρουσίασαν και φέτος τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περίπτερο 800 τ.μ.. Οι πάνω από 30.000 επισκέπτες του περιπτέρου γνώρισαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος ΟΤΕ και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές εφαρμογές που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους μέσα από τις θεματικές ενότητες: Επικοινωνούμε-Ενημερωνόμαστε, Εργαζόμαστε, Διασκεδάζουμε, Συμμετέχουμε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v