Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Τρ. Πειραιώς τιμά τους δευτεραθλητές Ευρώπης

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007, σε ειδική εκδήλωση η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Τράπεζα Πειραιώς, χρυσός χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και αποκλειστικός χορηγός του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων ”Πρωταθλητές του Αύριο”, τίμησαν την αποστολή της Εθνικής Όμάδας Ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα UEFA U19.

Η Τρ. Πειραιώς τιμά τους δευτεραθλητές Ευρώπης
Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007, σε ειδική εκδήλωση η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Τράπεζα Πειραιώς, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και αποκλειστικός χορηγός του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων ”Πρωταθλητές του Αύριο”, τίμησαν την αποστολή της Εθνικής Όμάδας Ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα UEFA U19.

Στους νεαρούς διεθνείς απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς ως επιβράβευση για την παρουσία τους στα γήπεδα της Αυστρίας κατέθεσε συμβολικό ποσό σε ειδικούς τραπεζικούς λογαριασμούς που άνοιξε για εκείνους και στις πιστωτικές κάρτες Champions Card Mastercard.

Προσφωνόντας την Εθνική Ομάδα Νέων, ο σύμβουλος επικοινωνίας του ομίλου Πειραιώς, κ. Δημήτρης Κουνελάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε:



”Η διάκριση για την Ελλάδα μέσα από προκλήσεις -όπως αυτή με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η Εθνική Ομάδα Νέων στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος- απαιτεί σημαντική προσπάθεια. Και ξέρουμε όλοι καλά ότι η προσπάθεια αυτή για να πετύχει δεν μπορεί παρά να είναι ομαδική.

Η Τράπεζα Πειραιώς, λοιπόν, θέλοντας να συμμετάσχει στην ομαδική αυτή προσπάθεια, προχωρά σήμερα σε μία συμβολική κίνηση απέναντι στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Νέων. Στο άνοιγμα λογαριασμού στο όνομα καθενός και στην κατάθεση ενός συμβολικού ποσού. Αυτό το ποσό συμπληρώθηκε και από την ΕΠΟ. Επιπλέον, στην έκδοση πιστωτικής κάρτας Champions Master Card, που αποτυπώνει το μεγαλείο του Euro 2004.

Αυτή η χειρονομία δεν είναι παρά μικρή ανταμοιβή για όσα πετύχατε. Γιατί την εικόνα της ελληνικής σημαίας στον τελικό και το άκουσμα του εθνικού μας ύμνου πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να τα επιβραβεύσει με όσα πραγματικά αξίζουν”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v