Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο κινητό

Πρόσβαση στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 προσφέρει η COSMOTE από τις 12/9/2007 σε όλους τους πελάτες της μέσω της νέας υπηρεσίας ”Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 2007”, την οποία ανέπτυξε ειδικά για την εκλογική αναμέτρηση.

Cosmote: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο κινητό
Πρόσβαση στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 προσφέρει η COSMOTE από τις 12/9/2007 σε όλους τους πελάτες της μέσω της νέας υπηρεσίας ”Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 2007”, την οποία ανέπτυξε ειδικά για την εκλογική αναμέτρηση. Η νέα υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, τις εταιρίες SingularLogic και Antenna Internet.

Μέσω της νέας υπηρεσίας οι πελάτες της COSMOTE θα μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και έγκυρα για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην επικράτεια, στις επιμέρους εκλογικές περιφέρειες της χώρας καθώς και στους δήμους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην κατηγορία Ενημέρωση - Καιρός του i-mode® και στις κατηγορίες Ενημέρωση του COSMOTEview αλλά και του απλού WAP portal.

Επιπλέον, οι χρήστες του i-mode έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν μέσω της υπηρεσίας Μάθε Που Ψηφίζεις, στην κατηγορία Ενημέρωση - Καιρός, η οποία παρέχεται από το υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, αρκεί να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική σελίδα.

Ο κ. Μ. Λιάπης στο περίπτερο της Cosmote στην 72η ΔΕΘ

Tη βασική της αρχή ότι η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία του ανθρώπου τόνισε για ακόμη μία φορά η COSMOTE στο πλαίσιο της παρουσίας της στην 72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Τον εκθεσιακό χώρο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της COSMOTE τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, καθώς και πλήθος άλλοι εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Μεταξύ άλλων, το ενδιαφέρον του κ. Λιάπη κέρδισε το σύστημα πλοήγησης σε αστικό περιβάλλον, SmartEyes, που απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης και αναπτύσσεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τη χορηγία της COSMOTE και την υποστήριξη των εταιριών Microsoft και Geomatics.

Το περίπτερο της COSMOTE επισκέφτηκαν και οι διακριθείσες αθλήτριες της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης κωφών - βαρήκοων γυναικών, κ. Θεοφανή Κολτσακίδου και Κωνσταντίνα Μπαλκόγλου, με αφορμή την παρουσίαση των νέων hands free NoiZfree για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας. Οι δύο αθλήτριες δοκίμασαν τα νέα hands free, που πρώτη και αποκλειστικά η COSMOTE διαθέτει στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τη σημασία τους για την ουσιαστική αναβάθμιση της καθημερινής επικοινωνίας των χρηστών.

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της COSMOTE μέσα στο περίπτερο του ομίλου ΟΤΕ (περίπτερο 13, stand 7) οι επισκέπτες της 72ης ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, καθώς και τα επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα που αναπτύσσει και υποστηρίζει η COSMOTE, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v