Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή ΟΤΕ-Cosmote στην 72η ΔΕΘ

”Ευρυζωνικότητα παντού, για όλους, με κάθε μέσο”. Με αυτή την κεντρική ιδέα, οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ παρουσιάζουν και φέτος τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην 72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Συμμετοχή ΟΤΕ-Cosmote στην 72η ΔΕΘ
Ευρυζωνικότητα παντού, για όλους, με κάθε μέσο”. Με αυτή την κεντρική ιδέα, οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ παρουσιάζουν και φέτος τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην 72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Στόχος είναι να γνωρίσουν όλοι οι επισκέπτες, ιδιώτες ή επαγγελματίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος ΟΤΕ και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές εφαρμογές που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Συγκεκριμένα, στο εντυπωσιακό περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ –που εκτείνεται σε 800 τ.μ.– οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν, μέσα από διαδραστικές εφαρμογές, τα πιο προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, ομαδοποιημένα στις εξής θεματικές ενότητες:

• Επικοινωνούμε - Ενημερωνόμαστε: Στην ενότητα αυτή ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη δημοφιλή ”οικογένεια” του Conn-x, που προσφέρει γρήγορη σύνδεση στο internet, σε συνδυασμό με απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία (Conn-x Talk), καθώς και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (Conn-x View και School powered by Conn-x).

Επίσης, τις υπηρεσίες των εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ που παρέχουν πληροφορίες και ενημέρωση όπως το 11888 και το 134, τις δυνατότητες του i-mode που κατ’ αποκλειστικότητα διαθέτει στην ελληνική αγορά η Cosmote, αλλά και οι θυγατρικές της, Cosmote Ρουμανίας και GLOBUL στη Βουλγαρία, τις υπηρεσίες της Cosmote 3G video κλήση και voice email, καθώς και την ”οικογένεια” των υπηρεσιών της ΟΤΕΝΕΤ για γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο OnDSL Kit και τις υπηρεσίες ενημέρωσης ΟΤΕΝΕΤ Portal (www.otenet.gr)

• Εργαζόμαστε: Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται οι λύσεις και τα προϊόντα των εταιρειών του Ομίλου που ανταποκρίνονται ολοκληρωμένα στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων, όπως το Conn-x@work, η Wireless Connect Card Broadband (HSDPA card) της Cosmote που αποτελεί την ταχύτερη κάρτα μετάδοσης δεδομένων στην αγορά, καθώς και η Business Solutions Voice@net της ΟΤΕΝΕΤ.

• Διασκεδάζουμε: On line gaming, νέες κυκλοφορίες τραγουδιών από το ευρυζωνικό portal www.zuper.gr του ΟΤΕ και της ΟΤΕΝΕΤ, αλλά και οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας από το i-mode της COSMOTE, το 3G mobile TV που προσφέρει τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης τηλεοπτικών προγραμμάτων και video από το κινητό τηλέφωνο, καθώς και η μουσική υπηρεσία Music Zone θα χαρίζουν απεριόριστες ώρες ψυχαγωγίας.

• Συμμετέχουμε: ”Μάθε, Παίξε, Γίνε Μέλος” μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι που προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν τις σημαντικότερες δράσεις Εταιρικής Kοινωνικής Ευθύνης του ΟΤΕ, όπως το διετές πρόγραμμα ”OTE on the Broadband” για την διάδοση της ευρυζωνικότητας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα η COSMOTE θα παρουσιάσει την εξέλιξη του ερευνητικού προγράμματος SmartEyes του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την πλοήγηση των ατόμων με προβλήματα όρασης, καθώς και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης, φωνητικό e-mail, video κλήση με χαμηλή χρέωση και το hands free ”NoiZfree” για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας, που αποκλειστικά η COSMOTE διαθέτει στην Ελλάδα.

Τέλος, στο περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ, διάφορα happenings, εκδηλώσεις, διαγωνισμοί προσκαλούν τους επισκέπτες να ζήσουν μια ανεπανάληπτη ευρυζωνική εμπειρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v