Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Προσφορά εξοπλισμού στους πληγέντες

Ο Όμιλος Fourlis αποφάσισε να διαθέσει άμεσα, πλήρη εξοπλισμό για 200 κατοικίες, ο οποίος περιλαμβάνει Ηλεκτρικά είδη και Έπιπλα. Όλα τα παραπάνω είδη θα μεταφερθούν και θα εγκατασταθούν στις οικίες αυτών που τα έχουν ανάγκη σε συνεργασία με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Fourlis: Προσφορά εξοπλισμού στους πληγέντες
Ο Όμιλος Fourlis και οι εταιρίες που τον αποτελούν ΙΚΕΑ, Intersport, και κλάδος Ηλεκτρικών-Ηλεκτρονικών ειδών, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Ευθύνης απέναντι στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, δημιούργησε ειδική ομάδα στελεχών η οποία από την προηγούμενη εβδομάδα συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές σε νομούς της Πελοποννήσου για την καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν σε είδη άμεσης ανάγκης από τα προϊόντα που διαθέτει ο Όμιλος.

Για την ανακούφιση των πασχόντων, ο Όμιλος αποφάσισε να διαθέσει άμεσα, πλήρη εξοπλισμό για 200 κατοικίες, ο οποίος περιλαμβάνει Ηλεκτρικά είδη και Έπιπλα. Όλα τα παραπάνω είδη θα μεταφερθούν και θα εγκατασταθούν στις οικίες αυτών που τα έχουν ανάγκη σε συνεργασία με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Παράλληλα τα στελέχη του Ομίλου συνεχίζουν την καταγραφή των αναγκών σε είδη του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v