Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άδ.Γεωργιάδης: Θα κάνω την ζωή των Ελλήνων καλύτερη

«Κατεβαίνω υποψήφιος για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, διότι θέλω μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα φοβάται την Αριστερά, θα κάνει τις...

Άδ.Γεωργιάδης: Θα κάνω την ζωή των Ελλήνων καλύτερη
«Κατεβαίνω υποψήφιος για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, διότι θέλω μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα φοβάται την Αριστερά, θα κάνει τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει, θα αποκαταστήσει τους «δικούς μας ανθρώπους», τους ένστολους που δεν τους αποκαταστήσαμε σύμφωνα και με την απόφαση του ΣτΕ, για να βρούμε στα παιδιά μας δουλειές».

Αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Μαρία Χούκλη, έξι ημέρες πριν από τις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του κόμματος, απέφυγε να αποκαλύψει ποιός ανθυποψήφιος του πρότεινε θέση Αντιπροέδρου στην Νέα Δημοκρατία, όπως είπε το πρωί σε δηλώσεις του, σημειώνοντας ότι «ο λαός δεν ασχολείται με τις καρέκλες, αλλά με την ουσία».

«Θα κάνω την ζωή των Ελλήνων καλύτερη, δεν θα φοβηθώ την Αριστερά, θα κυβερνήσουμε την χώρα με αποφασιστικότητα και θάρρος» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «θα εξηγήσουμε στον κόσμο ότι η Αριστερά φταίει για την κατάσταση που είμαστε σήμερα» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η «πρώτη φορά Αριστερά», αλλά η «δεύτερη φορά ΠΑΣΟΚ του ΄81».

Κάνοντας κριτική για την Νέα Δημοκρατία είπε ότι «στο κόμμα μου, για πάρα πολλά χρόνια κρύβαμε την ιδεολογική μας ταυτότητα», όμως «εγώ θέλω να δώσω υπερηφάνεια στον «δεξιό», υπερηφάνεια στον Νεοδημοκράτη», διότι όπως είπε «όταν θα έχουμε αυτήν την ιδεολογική υπερηφάνεια θα κάνουμε γρήγορα μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις και θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας».

Αναφερόμενος στον τέως Πρωθυπουργό, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «ένας δεύτερος λόγος που κατεβαίνω υποψήφιος, είναι διότι θεωρώ τρομακτική αδικία, εμείς οι Νεοδημοκράτες να έχουμε ξεχάσει πόσο καλός αρχηγός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα υπουργός του, διότι παρέδωσε την Ελλάδα, από το χάος που την παρέλαβε, ένα βήμα προς της εξόδου της στις αγορές».

Επίθεση στον Πρωθυπουργό

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε ως «λαϊκιστής, τυχοδιώκτη πολιτικό και ψεύτη» τον Αλέξη Τσίπρα, διότι «έλεγε ότι δεν θα συναντούσαν ποτέ υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ την τρόικα και τώρα πάνε στα ξενοδοχεία να τους συναντήσουν», προσθέτοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τον «νόμο Χατζηδάκη» για τα κόκκινα δάνεια και τώρα όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν χειρότερες αποφάσεις».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε και στην πρώην Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου για την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που υιοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Φεβρουάριο, όπως είπε, η οποία οδήγησε σε πολλαπλασιασμό των προσφύγων που εισήλθαν στην Ελλάδα σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

ΠΗΓΗ: Antenna.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v