Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Η δική μου υποψηφιότητα μιλάει στο όλον»

«Είμαστε μία παράταξη, η οποία πρέπει να μιλάει σε όλο τον κόσμο από τη δημοκρατική δεξιά μέχρι τις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς», δήλωσε στον realfm 97.8 ο Απ. Τζιτζικώστας. Τι είπε για τον Β. Μεϊμαράκη. Επίθεση στην κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα.

  • Real.gr
«Η δική μου υποψηφιότητα μιλάει στο όλον»
«Η δική μου υποψηφιότητα μιλάει στο όλον», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

Στην επισήμανση ότι η στήριξη του Μ. Βορίδη προς το πρόσωπό του σε συνδυασμό με τα όσα λέγονται ότι υποστηρίζεται και από τον Τ. Μπαλτάκο δίνει ένα «χρώμα» στην υποψηφιότητα του, ο διεκδικητής της ηγεσίας της ΝΔ είπε:

«Απολύτως κανένα “χρώμα”. Η δική μου υποψηφιότητα μιλάει στο όλον. Και ο κ. Βορίδης έχει δικαίωμα να με στηρίξει, όπως με υποστήριξε και ο κ. Αρβανιτόπουλος, εκφραστής καθαρά του κεντροδεξιού χώρου.

Δηλαδή, εμείς είμαστε μία παράταξη, η οποία πρέπει να μιλάει σε όλο τον κόσμο, από τη δημοκρατική δεξιά μέχρι τις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς».

Ερωτηθείς σχετικά με τις φήμες για στήριξη της υποψηφιότητάς του και από τον Τάκη Μπαλτάκο, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας απάντησε: «Δεν υπάρχει δήλωση στήριξης».

«Ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ για κάποιο λόγο φοβάται τον διάλογο»

Ο κ. Τζιτζικώστας, αφού υποστήριξε ότι «η προεκλογική εκστρατεία έγινε κάτω από συνθήκες μη διαλόγου», κατηγόρησε γι’ αυτό τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, λέγοντας:

«Ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για κάποιο λόγο, φοβάται τον διάλογο και κάνει κάτι χειρότερο, κατά την άποψή μου.

Εγώ προσωπικά τον τιμώ, είναι ένας άνθρωπος με 40 χρόνια ιστορίας στο κόμμα, αλλά διαφωνώ απόλυτα με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την υποψηφιότητά του, διότι αυτή τη στιγμή δεν διεκδικεί την ψήφο των νεοδημοκρατών, την απαιτεί στη λογική “εγώ είμαι πρόεδρος, έστω και προσωρινός”, κι αυτό είναι κακό για τη Δημοκρατία μας και για την παράταξή μας, στο τέλος - τέλος».

«Η χώρα κυβερνάται από μια ομάδα επικίνδυνων ανθρώπων για τα εθνικά θέματα»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της στα εθνικά θέματα και τα ζητήματα ασφάλειας.

«Η χώρα μας κυβερνάται από μια ομάδα επικίνδυνων ανθρώπων για τα εθνικά μας θέματα και την ασφάλεια της χώρας.

Εγώ ως υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, σας το λέω ξεκάθαρα, θα εστιάσει η ΝΔ το επόμενο διάστημα, σε αυτά τα ζητήματα, της ασφάλειας, των εθνικών θεμάτων πέρα από την οικονομία, πέρα από τα κοινωνικά θέματα», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v