Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κικίλιας: Συνεπής ο πολιτικός λόγος του Μεϊμαράκη

Μιλώντας στον realfm 97.8, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθηνών αναφέρθηκε στο χθεσινό ντιμπέιτ.

  • Real.gr
Κικίλιας: Συνεπής ο πολιτικός λόγος του Μεϊμαράκη
Τη θέση ότι ο πολιτικός λόγος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη είναι συνεπής εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Στο ερώτημα τι είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο χθεσινό ντιμπέιτ για να πείσει τους πολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α' Αθηνών απάντησε:

«Το τι συμβαίνει στη χώρα έχει άμεση συνάρτηση με αυτό το οποίο καταθέτει στο τραπέζι προεκλογικά γι' αυτά που θα γίνουν από τις 21 του μηνός ο κ. Μεϊμαράκης.

Τι μας είπε, λοιπόν, για όλα αυτά; Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση, όχι πυροτεχνήματα προεκλογικά, όχι μεγάλες υποσχέσεις, όχι πράγματα τα οποία όλοι καταλαβαίνουμε, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και πολίτες, ότι είναι ανέφικτα.

Τι είπε ο άνθρωπος πολύ σωστά και λογικά; Είπε ότι σε μία πολύ μεγάλη κρίση που αντιμετωπίζουμε, είναι επιτακτική ανάγκη με έναν σοβαρό πολιτικό λόγο και με μία σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα και παρατάξεις και κοινωνικές ομάδες εντός κοινοβουλίου και στην κοινωνία να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτόν τον σκόπελο και να εφαρμόσουμε ρεαλιστικά αυτά που δίνουν μια πολιτική που δεν εφαρμόστηκε ποτέ ισόρροπα στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v