Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Θα εγγυηθούμε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους τη Δευτέρα»

Οι πολίτες καταλαβαίνουν την προσπάθειά της παράταξής μας και μαζί με την πρόεδρό μας, τη Φώφη Γεννηματά θα εγγυηθούμε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τη Δευτέρα, τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

  • Real.gr
«Θα εγγυηθούμε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους τη Δευτέρα»

«Εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, στην οποία θα υπάρχει μία προγραμματική συμφωνία τετραετίας, για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση».
 
Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Αν κάποιοι -και απευθύνομαι τόσο στον κ. Τσίπρα όσο και στον κ. Μεϊμαράκη- ανάλογα με το αποτέλεσμα, προσπαθήσουν να προφυλάξουν τα οπίσθιά τους και να μην αναλάβουν την ευθύνη τους, νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει ούτε τη χώρα ούτε τους ίδιους», πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Στην επισήμανση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει τον μεγάλο συνασπισμό, ο πρώην υπουργός είπε: «Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μην τον επιθυμεί, έλεγε ότι θα σκίσει το μνημόνιο και τελικά είδατε πού καταλήξαμε. Από όλα τα λάθη του παρελθόντος -που και εμείς κάναμε- ας μάθουμε όλοι, παλιοί και νέοι που λέει ο κ. Τσίπρας, να καταλάβουμε τι συμβαίνει στη χώρα και πώς μπούμε να προχωρήσουμε μαζί.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν την προσπάθειά της παράταξής μας και μαζί με την πρόεδρό μας, τη Φώφη Γεννηματά θα εγγυηθούμε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τη Δευτέρα, κανένας δεν θα ξεφύγει από την ευθύνη που έχει και πρέπει να αναλάβει τα επόμενα χρόνια».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v