Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στυλιανίδης: Ενωτική και συσπειρωτική η ηγεσία Μεϊμαράκη

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη υποστήριξε ότι ο Β. Μεϊμαράκης οργανώνει αποτελεσματικά τη στροφή προς τον μεσαίο χώρο, δηλαδή προς τις μετριοπαθείς δυνάμεις της κοινωνίας.

  • Real.gr
Στυλιανίδης: Ενωτική και συσπειρωτική η ηγεσία Μεϊμαράκη
Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου απάντησε μεταξύ άλλων στο ερώτημα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο πρόεδρος του κόμματος κι αν υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να παραμείνει στην ηγεσία.

«Είναι μία ηγεσία ενωτική και συσπειρωτική η οποία θα έλεγα ότι αφαιρεί τον ηλεκτρισμό που είχε δημιουργηθεί στην εσωτερική ατμόσφαιρα της Ν.Δ. τον τελευταίο καιρό και ξαναμαζεύει δυνάμεις τις οποίες είχαμε πολύ καιρό να δούμε κοντά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Και πρόσθεσε: «Επειδή περιοδεύω αυτή την περίοδο σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης, βλέπω ανθρώπους και στελέχη που είχαν να εμφανιστούν από το 2009. Αυτή η ηγεσία εκτός από τη συσπείρωση των παραδοσιακών δυνάμεων κατά τη γνώμη μου επιτυγχάνει και δύο άλλα πράγματα. Πρώτον, οργανώνει αποτελεσματικά τη στροφή προς τον μεσαίο χώρο, δηλαδή προς τις μετριοπαθείς δυνάμεις της κοινωνίας, προς τη μεσαία τάξη η οποία έχει πληγεί βάναυσα τα τελευταία 5-6 χρόνια και παράλληλα δημιουργεί και τις προϋποθέσεις μιας στέρεης βάσης για να οικοδομηθεί επί αυτής το καινούργιο αργότερα».

Και συνέχισε σημειώνοντας ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη: «Τώρα για το αν θα παραμείνει στην ηγεσία; Υπάρχουν δύο δεδομένα, το ένα είναι ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει την απόλυτη στήριξή μας να ηγηθεί ενός εκλογικού αγώνα που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στην πρωθυπουργία. Την απόλυτη και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Επιτροπής. Δεύτερον, υπάρχει μία απόφαση για εκλογική διαδικασία προέδρου την άνοιξη, εκτιμώ ότι αν τα πράγματα πάνε πολύ καλά, όπως φαίνεται ότι πάνε, ενδεχομένως να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία αυτή η διαδικασία. Αν τα πράγματα πάνε μέτρια ενδεχομένως να χρειαστεί η διαδικασία να γίνει για να σκεφθεί και η ΝΔ πως θα οργανώσει την επόμενη ημέρα της. Ολα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v