Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεϊμαράκης: Ανεβαίνει στην ΔΕΘ με όπλο την συναίνεση

Στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ. Το βράδυ θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών.

  • Real.gr
Μεϊμαράκης: Ανεβαίνει στην ΔΕΘ με όπλο την συναίνεση
Στην τελική ευθεία και στο πιο κρίσιμο σημείο μπαίνει η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ, καθώς ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα αρχίσει να προβάλλει το σχέδιο του κόμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τα σκληρά μέτρα που περιλαμβάνει το τρίτο μνημόνιο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ που το απόγευμα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και το Σάββατο από το βήμα του Βελλίδειου συνεδριακού κέντρου, παρουσία και του Κώστα Καραμανλή, θα ανακοινώσει τις θέσεις του κόμματος του σε όλους τους τομείς.

Στόχος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του επικοινωνιακού του επιτελείου είναι να ενισχύσει τα στοιχεία της κυβερνησιμότητας δείχνοντας με πειστικό τρόπο ότι έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τόσο στην οικονομία όσο και εκείνων που αντιμετωπίζει η κοινωνία, όπως το μεταναστευτικό και η παιδεία.

Παράλληλα ξεκίνησε και δεύτερος κύκλος της τηλεοπτικής καμπάνιας ο οποίος θα παρουσιάζει τους άξονες του προγράμματος του, ενώ ο ίδιος μέχρι και πριν από την κάλπη θα τονίζει πως θα είναι ανοικτός σε συνεργασίες ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο θα καλεί να συμφωνήσουν σε ένα εθνικό σχεδιασμό που θα οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη.

Την τακτική αυτή ακολούθησε και στην συνέντευξη που παραχώρησε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra». Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης υποστήριξε πως εκείνο που προέχει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι το εθνικό συμφέρον και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

«Εγώ θέλω να συμφωνήσουμε στο ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Γιατί να μην συμφωνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πρόγραμμα κοινής βάσης. Εμείς του λέμε έλα να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα μαζί. Έχουμε μια έκτακτη κατάσταση που απαιτεί σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ».



Το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών, την γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v