Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ησυχος: Ζητούμενο για οποιαδήποτε κυβέρνηση το θέμα της κυριαρχίας της χώρας

«Αν πάμε στη δραχμή, θα χρειαστούμε ένα πρόγραμμα οικονομικό το οποίο θα πρέπει να επιλύσει άμεσα ζητήματα», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας και υποψήφιος στη Β' Αθήνας.

  • Real.gr
Ησυχος: Ζητούμενο για οποιαδήποτε κυβέρνηση το θέμα της κυριαρχίας της χώρας
«Το θέμα της κυριαρχίας της χώρας είναι ζητούμενο για οποιαδήποτε κυβέρνηση. Εμείς έχουμε πει ως Λαϊκή Ενότητα ότι αυτό πρέπει να σπάσει, πρέπει να πάμε σε ρήξη με αυτό το καθεστώς υποτέλειας και υποδούλωσης που δυστυχώς η χώρα μας αυτή τη στιγμή έχει δεχθεί, δήλωσε στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας και υποψήφιος στη Β' Αθήνας.

Στο ερώτημα ότι μία σειρά οικονομολόγων λένε ότι ακόμα και στη δραχμή να μεταβούμε, ένα μνημόνιο θα είναι αναγκαίο, ο Κώστας Ησυχος απάντησε: «Αν πάμε στη δραχμή, θα χρειαστούμε ένα πρόγραμμα οικονομικό το οποίο θα πρέπει να επιλύσει άμεσα ζητήματα. Γι’ αυτό και το σχέδιό μας αφορά στην ενέργεια, στα φάρμακα, στα διατροφικά προϊόντα, στις ανάγκες της χώρας, συν και το χρηματοπιστωτικό σύστημα που πρέπει να είναι κάτω από εθνικό και κοινωνικό έλεγχο.

Και πρόσθεσε: «Δεν λέω κάτι τρελό, ο κ. Ομπάμα το έκανε με τον κ. Πόλσεν όταν χτύπησε η θύελλα και το τσουνάμι της κρίσης στις ΗΠΑ το 2008, το έκανε για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά το έκανε γιατί έπρεπε οι ΗΠΑ και το δημόσιο να πάρει τα ηνία. Πόσο μάλλον σε μία χώρα σαν τη δική μας, που είναι πολύ πιο ευάλωτη και αυτά τα ηνία πρέπει να κρατηθούν έτσι ώστε να έχουμε αυτό το σχέδιο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ Β’ ΑΘΗΝΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΗΣΥΧΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v